11111

黎明新寵傳陀B六個月 Leon風騷現身拒回應

早前本刊獨家爆出黎明離婚六年感情再有滋潤,去年開始寵幸失婚女助手Wing Chan,而本刊近日再次收到可靠消息,指阿Wing狗年報喜將榮升人母,現時陀B六個月!報道出街後,連日來大批傳媒在黎明的公司及寓所外苦苦守候,黎明一直閉關未有現身回應,直至今日他以影視娛樂大使身份出席活動,只見黎天王風騷現身,但未有任何回應!
撰文:東方新地|圖片:東方新地

黎明 預告不接受訪問

大會事前張揚話黎明不會受訪,黎明出席儀式活動後會即刻閃人。活動開始時,黎明身穿白裇衫襯蝴蝶冷衫現身,他獲大會安排坐於嘉賓席,見黎明面露微笑和同場嘉賓有傾有講,心情明顯靚爆。

黎明
活動上,大會事前表明黎明不接受訪問。
黎明
穿黑色印花針織上衣的黎明心情大好,司儀問到黎明如何呼籲年青人參與,他謂很多人有志願加入娛樂圈,又言不介意外型學識,最重要有創意和信念。
 黎明
黎明今日以影視娛樂大使身份出席「香港影視娛樂博覽啟動儀式」。

活動後急返家

活動結束後,黎明未有回應記者提問,急坐七人車返回位於上水雙魚河St.Andrews Place的6千呎獨立屋。

黎明女助手新寵曝光

外界都以為黎明未走出情傷,但其實他去年已有著落,與其唱片公司AMusic的女助手阿Wing過從甚密!獲黎明寵幸的阿Wing進駐上水雙魚河St.Andrews Place的6千呎獨立屋,又在AMusic任營業部經理,可以話係打晒骰。成為天王新寵不特止,本刊近日再次收到可靠消息,指阿Wing狗年報喜將榮升人母,現時陀B六個月!

黎明
黎明新寵Wing Chan
黎明
黎明新寵Wing Chan
黎明
黎明新寵Wing Chan

黎明新寵阿Wing 陀B出巡

這段養胎日子,阿Wing繼續自由出入黎宅,早前本刊拍得黎明由司機接載離開寓所工作,之後阿Wing獨自駕車外出,直駛沙田「Homesquare」,該處集中售賣家具及家品。現場所見,阿Wing當日身穿白色薄羽絨內襯黑色連身短裙,下車後清楚可見佢腹部已明顯隆起,目測已懷孕六個月以上,不過佢未有水腫,而且健步如飛。

黎明
早前阿Wing由黎明寓所出發去shopping,見到佢腹大便便、剪了頭短髮,掃家品、睇BB床,連車都睇埋!

關鍵詞
黎明