龔嘉欣

龔嘉欣頻晒泳照抗緋聞

升呢做「TVB生電王」的26歲龔嘉欣,代表作冇人記得,但憑住嗲聲嗲聲和嬌小玲瓏嘅身形,年來周旋在眾多TVB男藝人之間,緋聞男友多到數唔晒詳情請閱 > 龔嘉欣緋聞表

早前,龔嘉欣被拍得與一高大男子撐枱腳後,齊返女方將軍澳寓所,有報道指該男子為人夫兼富二代郭俊豪(Alan),仲仔都有埋!事後嘉欣例牌否認,稱男子只係幫佢「拎架車去整」,事隔一周,嘉欣已飛外地旅遊散心,仲大晒泳照。

早前嘉欣被指搭上人扶Alan,她有備以來解釋:「唔係拍拖,純粹係朋友幫我拎架車去整,冇諗到變咗新聞,自己都要講番聲唔好意思,影響到朋友,一直都單身,多謝大家關心。」其實近半年來,嘉欣春心蕩漾,經常在社交網晒收花相,仲甜孜孜話係神秘人送,唔通神秘人就係人夫Alan?

特別的攝影技巧

事隔一個禮拜,嘉欣到外地旅遊兼散心,同邊個佢就冇提及,不過現在就有人幫嘉欣影靚相,佢喺社交網毫不吝嗇大派福利!相中嘉欣close up 32B冇添加上圍,自然得嚟好吸晴,亦都唔少得「影后」,籮柚渾圓有肉,仲趷高腳擺晒甫士,低抄,映得嘉欣條腿有咁長得咁長!

B cup噴血圖

全文完