龔嘉欣

龔嘉欣突宣布「封腿」:暫時告別短裙短褲

最近天氣真係熱到不得了,夏天就為大地帶來美腿,一街背心熱褲短裙仔實在令人目不暇給!講開美腿,藝人龔嘉欣一對白滑長腿素來非常吸睛,連佢自己都話好滿意,但日前龔嘉欣竟然喺網上宣布要「封腿」!點解要咁浪費呀?

撰文:東方新地|圖片:IG kungkaty

龔嘉欣愛騷腿益街坊

大家都知呢排日日成三十幾度,女士們出動背心熱褲短裙仔是常識吧?講開美腿,藝人龔嘉欣一對白滑長腿素來非常吸睛,佢亦都唔會吝嗇,無論係平時工作出席活動,定係出街去旅行,都總會騷吓對靚腿益街坊,次次都有唔少網民留言激讚!

最滿意自己對腳

做人最緊要知道自己長處,龔嘉欣亦深知自己本錢,佢曾經喺訪問中被問到最滿意自己身體邊一個部分,佢就話好滿意自己有對修長美腿,所以算無豐滿身材亦唔覺得輸蝕,最重要係整體平均。

龔嘉欣突宣布「封腿」

龔嘉欣愛晒腿,呢期天氣又咁熱,小編諗住大飽眼福啦,點知龔嘉欣呢日竟然喺網上宣布要「封腿」!見到佢分享一張玉腿的照片,但驚見其雙腳滿佈傷痕,勁多深紅色一撻撻,似係瘀傷又似係被蚊蟲所咬,所以佢都sad爆留言:「暫時告別短裙短褲!」

龔嘉欣

龔嘉欣之後回覆傳媒表示,最近公司安排佢練習體能,難得有咁好資源當然唔好浪費,不過就搞到周身瘀晒,唯有勤力啲搽去瘀膏!小編在此希望嘉欣快啲好番,快啲… 再晒美腿啦!

龔嘉欣

龔嘉欣

福利暫停

嘉欣早前突然喺網上頻頻出靚相,罕有地性感,仲以為福利停不了!可惜可惜 …