Amanda Seyfried

《未來殺姬》Amanda Seyfried 曾演出「深喉女神」

科幻電影《未來殺姬:Anon》剛在香港上畫,其實呢類關於未來世界的科幻題材已司空見慣,大家主要其實係想睇雅曼達施菲(Amanda Seyfried)!呢位一頭長金髮嘅大眼美人產量唔算多,不過演技有保證,有容易令人留下印象的獨特靚樣之餘,更有勁豐滿身材,曾經裸露演出!真係要認識一下!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒、劇照、Instagram

《未來殺姬》Amanda Seyfried

Amanda Seyfried隔咗幾年終於再有戲上,電影《未來殺姬:Anon》中,講述未來世界的警察可以用利「心眼」監控每一個市民記憶,以藉此杜絕罪案。豈料一樁連環殺人案中,發現有天才駭客能夠篡改「心眼」紀錄,讓犯人逍遙法外。此時一名神秘女子出現,「心眼」竟然偵測不到她的身份和歷史!她的存在推翻了完美的監控制度,世界陷入死亡威脅及恐慌中…

Amanda SeyfriedAmanda Seyfried

Amanda Seyfried今次在電影中一改其金髮大眼、笑容甜美的形象,以一頭深色的中短髮亮相,給人感覺神秘又冷酷。不過大家放心,性感場面係一樣有的!

Amanda SeyfriedAmanda Seyfried

金髮大眼美人

今年32歲的Amanda Seyfried,有著容易令人留下印象的獨特靚樣,迷人的大眼睛,以及一把秀麗金長髮都係其標記。Amanda自11歲已經開始參與演出,雖然唔算非常多產,演出的作品又唔算多超級大片,不過憑出眾外表抓住觀眾的心!

|《賤熊2》

2015年《賤熊2》中,有Amanda的加入,大家都估唔到佢可以咁搞笑,咁抵死!

Beautiful-Amanda-Seyfried-In-Ted-2-Wallpapermark-wahlberg-amanda-seyfried-ted-2-600x338

|《孤星淚》

2012年電影《孤星淚》中Amanda開金口,大獲好評!

Les-miserables-cosette_2les-miserables-mc

|《潛逃時空》

2011年《潛逃時空》,同樣係科幻作品,Amanda個造型非常吸睛!

|《色破孽緣》

Amanda喺《色破孽緣》(Chloe)中有破格大膽的演出,飾演一位勾引男人的媛交少女,仲有3P場面,睇到觀眾紅都面晒!


4beb7060e0129

13464P522M0-2bc2

深喉女神

Amanda的樣貌同身材都絕對庸置疑,不過佢就話俾大家知佢唔係花瓶咁簡單,演出角色相當多元化,其中佢喺2013年演出三級片《A片女神︰深喉嚨》(Lovelace),扮演七十年代傳奇色情片女星Linda Lovelace,當中有唔少露點鏡頭,肯為藝術而犧牲,真係無得輸!

lovelace-poster07

rs_1024x759-130806100945-1024.lovelace.ls.8613_copy

名花有主 仲有個女

雖然Amanda的確係好正,不過佢已經有個男星老公Thomas Sadoski,兩人育有一個女兒月生活幸福美滿~