AA

ERROR自肥企画|導演Mike爆粗鬧ViuTV公關劇透 獲網民齊撐:一定會睇

由ERROR主持的新節目《ERROR自肥企画》將於下周一(5月3日)播出,今日ViuTV的PR就向各大傳媒發放首集內容作宣傳,但就被節目導演Mike(劉諾衡)在社交網鬧爆劇透,Mike更嬲爆話:「多謝你哋嘅逆向宣傳,你哋嘅努力已經成功摧毁咗我哋呢幾個月建立嘅…」

文:東方新地|圖:導演Mike IG、ViuTV圖片及討論區截圖

《ERROR自肥企画》導演mike:多謝你哋嘅逆向宣傳

ViuTV新節目《ERROR自肥企画》導演Mike(劉諾衡)是ViuTV拍攝團隊「無制限OT編集団」成員,曾編導過ViuTV《花姐ERROR遊》、《美女郊遊遊》、《大海男兒》等節目,今日上午ViuTV的PR向傳媒發出節目的宣傳稿後,Mike就在傍晚6時於社交網的限時動態中出po爆粗鬧爆PR劇透!

ERROR自肥企画
導演Mike是ViuTV拍攝團隊「無制限OT編集団」成員。
ERROR自肥企画
編導過ViuTV節目《美女郊遊遊》。

Mike在帖文中表示:「我哋呢幾個月OT爆肝仆心仆命做節目,就係為咗出街嘅時候觀眾可以有驚喜,你一嘢出咗我第一集圖文並茂嘅流程,大佬呀宣傳唔係咁做㗎嘛,我X你咩。」當中夾雜粗口。

ERROR自肥企画
大受歡迎嘅兩輯《花姐ERROR遊》都係由Mike編導。
ERROR自肥企画
仲有去年嘅《大海男兒》。

Mike更嬲爆留言:「依家同我聽日去睇Endgame,你就出篇文話畀我知Iron man死X咗有乜分別先?多謝你哋嘅逆向宣傳,你哋嘅努力已經成功摧毁咗我哋呢幾個月建立嘅一啲嘢,一啲價值。」

ERROR自肥企画
Mike鬧爆ViuTV嘅PR破壞晒節目嘅驚喜。

Mike最擔心觀眾收看節目時會冇晒驚喜,不少網民都紛紛表示支持導演Mike,直斥ViuTV的PR是「豬隊友」,叫大家「唔好劇透」。

ERROR自肥企画
網友跪求唔好劇透。
ERROR自肥企画
網民話ERROR之前直播都有叫大家唔好劇透。

網友又向導演Mike表示無論點樣,大家都一定會照睇同支持《ERROR自肥企画》!

ERROR自肥企画
網友鼓勵Mike導,話一定會睇晒個節目!

讀者留言