002

溫泉女神秦瑞穗 大晒性感馬甲線

日本寫真女星秦瑞穗雖然已經31歲,但近日不斷keep fit增值,落力操出三圍34、23、34的完美身段,更在IG大晒性感馬甲線!
文:東方新地 |圖:秦瑞穗IG

秦瑞穗
溫泉女神秦瑞穗。

被封「溫泉女神」

日本寫真女星秦瑞穗早喺2005年參加選美活動奪冠而出道,當年只得15歲嘅佢已經開始拍寫真,出道至今雖然寫真事業只係平平無奇,不過佢喺其他界別都有唔錯嘅發展,又拍過唔少電影,亦係舞台劇嘅常客,都算係寫真界嘅長青樹。數到秦瑞穗最廣為人知嘅演出,一定係《秘湯浪漫》,佢由2015年起,已連續6年成為該節目負責浸溫泉嘅model,被封「溫泉女神」。

秦瑞穗
日本寫真女星秦瑞穗15歲已經出道。
秦瑞穗
曾於2005年參加選美活動奪冠。
秦瑞穗
秦瑞穗由2015年起,已連續6年成為節目《秘湯浪漫》負責浸溫泉嘅model,被封「溫泉女神」。

大晒性感馬甲線

秦瑞穗雖然已經31歲,但天生麗質,保養亦得宜,不時在IG上載keep fit靚相,成功操出三圍34、23、34的完美身段,更大晒性感馬甲線,身材一啲都冇走樣!可能在年紀漸長嘅情況下,秦瑞穗比以前更增添一份女人味。

年齡:31歲
身高:5呎3吋
三圍:34-23-34

秦瑞穗
秦瑞穗雖然已經31歲,但保養得宜,在IG上載keep fit靚相,成功操出性感馬甲線。
秦瑞穗
秦瑞穗近日積極keep fit,成功操出三圍34、23、34的完美身段。
秦瑞穗
秦瑞穗在年紀漸長嘅情況下,比以前更增添一份女人味。

讀者留言