misshunnyig_9313750168456_8073722555096968347_n

29歲 Miss Hunny 瑜伽修身派福利 否認係女神「我連花瓶也當不上」

正妹

唔少KOL 都鍾意擺靚相上Instagram,博吓人like同follow啊嘛!近年Youtuber Miss Hunny(何穎璇)頻頻出招,晒腿晒身材,仲玩埋空中瑜伽真係不得了!前幾年Hunny出水著寫真,網民意見多多,今次成功修身進化,雖然成日被司徒夾帶恥笑佢係男人樣,但睇完相真係畀唔落負評⋯⋯

文:東方新地 | 圖片:Instagram、YouTube

現年29歲的Miss Hunny,17歲已經學魔術出道,近日忽然有感而發,發表「花瓶論」:

15年前:「我不要當花瓶😠」
8年前:「哈哈!我只是個花瓶🤗」
現在:「我連花瓶也當不上🤦🏻‍♀️」

Miss Hunny 拉筋騷長腿。
Miss Hunny 拉筋騷長腿。
咁都唔係花瓶⋯⋯
咁都唔係花瓶⋯⋯

Miss Hunny:做花瓶要「美麗又空心」

Miss Hunny 派發靚相的同時,強調 「當花瓶可是有門檻的,首先『美麗與否』這條件已經極具爭議,更莫說『美麗又空心』」,又表花瓶有個「門檻」要夠安靜:「我想大概沒有人會期望,一個青花瓷器會播heavy metal吧!高高在上如阿拉丁裏的茉莉公主,從小接受皇家禮儀、教育,也未能做到「speechless」,更遑論我此等凡夫俗子。」講咗咁多,網民都係以「好索」回應,咁就不如睇返佢嘅靚相先:

呢張相係愚人節發帖,佢話懷念張國榮⋯⋯
呢張相係愚人節發帖,佢話懷念張國榮⋯⋯
「成日問人哋有冇P圖嗰啲人,如果成日都對其他人嘅相有懷疑,不如自己學下鑒別」佢仲話佢身後面啲樓係直㗎⋯⋯
「成日問人哋有冇P圖嗰啲人,如果成日都對其他人嘅相有懷疑,不如自己學下鑒別」佢仲話佢身後面啲樓係直㗎⋯⋯

重溫:KOL Miss Hunny罕有晒性感照

Miss Hunny最近喺Instagram罕有咁上傳性感泳衣相,身穿藍白色lace泳衣大晒事業線。Miss Hunny仲留言話:「尋日個inbox滿瀉咗,最多人問嘅係『be friend ok?』」、「其實我兩年前都有post過泳衣照泳池沙灘着泳衣不是很合理嗎大家昨天也太瘋狂了吧」。

女神出J圖多正評都合理啊~
女神出J圖多正評都合理啊~

咁比起兩年起,又真係性感咗喎!不過以前就好似青春氣息濃啲~

有網民覺得就Miss Hunny好正:

除左把聲 佢真係好X正

唔出聲真係女神來

同松井珠理奈撞樣?

網民又話Miss Hunny同日本組合SKE48王牌松井珠理奈好似樣,大家點睇?

Miss Hunny:

網民負評?!

但係好多網民都俾負皮Miss hunny,覺得佢冇身材把聲又難聽:

脆爆芝士波

練下個屎忽 唔該

或然率

係順眼,但係唔會J得落果隻
拍埋去Lilian Kan直頭差好多皮

戰神個仔

一開始覺得佢好正
以家覺得雞味開始滲出嚟

利申 想X

關愛座

把死人聲
仲要扮埋可愛講野

劉亦菲。飛

屎忽好鬆弛

中国或成最大贏家

見過佢素顏之後就扯唔起

puppydog

冇腰咁

杜門膠信

波細背薄冇腰屎忽鬆

##embed-label-9##

##embed-label-10##

網紅KOL仲有佢哋:

大家每日都機不離身,IG、Facebook都係大家搭車食飯會睇嘅社交平台。相信唔少朋友都會follow一啲養眼嘅靚女,呢班女KOL都幾大影響力㗎!一齊嚟睇睇香港幾位女網紅KOL,睇睇你有冇follow佢哋喇!

1. 譚杏藍 489K Followers

Hana Tam,譚杏藍,可能大家記得佢別名叫小花。作為第一代youtuber,佢係最早嗰批人喺youtube拍片教大家化妝。由最初嘅音樂通化妝,到後尾拍埋旅遊美食,同埋仲有兩隻好得意好高人氣嘅貓仔soju同biiru嘅日常生活。

好日系!

另外,佢同ToNick主唱恆仔,經常一齊放閃,呢個都係小花長期爆光率極高嘅原因。

小花嘅化妝教學:

去到後期佢重新唱翻歌。

2.林芊妤Coffee Lam 403K Followers

Coffee其實以前係無綫藝人嚟,喺《畢打自己人》初響名堂,因為身材正多數行性感路線。可惜因為14年殘廁Gathering事件被無綫開除。之後佢重新出發做全職瑜珈教練,同埋不斷拍片教人keep fit。

Coffee今年5月仲有咗bb,升級為人母嘅佢因為長期鍛鍊身體,身材依然好fit。

除咗鍛鍊以外,佢都有拍vlog同社會實驗。

3. 杜小喬 367K Followers

作為第一代成名嘅熊女郎,杜小喬係巴打們最鍾意嘅娘娘。佢喺2013年幫第一代youtuber熊仔頭拍片而成名。佢以《我在香港當兵的日子 (上、下集)》、《男人有話兒》系列走紅。雖然杜小喬飾演嘅係一位專收「觀音兵」嘅「娘娘」,係典型負面「港女」角色,但憑著甜美嘅笑容同聲線,成功獲得了一眾宅男網民關注,娘娘亦成為了杜小喬另一外號。

自2013年開始佢仲連續三年入選高登女神總選,更係當中唯一網紅KOL就知佢幾受網民歡迎喇。

2014年佢自爆自己患上紅斑狼瘡,到依家依然堅強對抗呢個冇得醫嘅病,加油啊!

4. 簡幗儀 Lilian Kan 145K Followers

今年30歲嘅Lilian除咗係KOL之餘,亦身兼時裝設計師同模特兒,一直保持良好體態,今年喺書展仲推出咗佢第四本寫真散文集!Lilian以前喺理大攻讀時裝及紡織系碩士,因而有唔少網民大讚佢樣靚身材正又高學歷!

讀者留言