gf

女友旅行使費全包 世紀賤男:我要中出,你食藥啦

最近,有絲打自爆同男友去旅行,所有使費都由自己支付,因為諗住請拍拖兩年嘅男友到馬來西亞一個海島度假慶祝。但估唔到成個行程換來無視同冷落都算,仲被賤男友逼食藥……

原文:娛聞樂|圖片:Instagram、網上圖片


認清賤男

絲打指出,第一日去浮潛時,到了一個海灣,因為絲打唔識游水,所以穿著住救生衣。

點知識游水嘅男友,拋低一句「我去睇海龜啦」之後就閃人,將絲打留在船上,周遭全是陌生人,搞到船長都忍唔住問咗句「點解唔去玩?」


賤男逼女友食藥

不過令絲打爆Seed嘅原因,並不是因為整個旅程嘅使費都由佢支付,亦不是因為被留在船上,而係因為個世紀賤男友為咗自己爽,竟然表示:「我要中出,你食藥啦。」

賤男

絲打認為「唔帶套都算,出嚟玩竟然都要我食藥?!」

賤男


絲打大報復

絲打諗咗成晚,心灰意冷之下,決定大報復!絲打一怒之下帶走船票、銀包同機票,一朝早自己坐飛機走,同賤男「Ex」講bye bye!

賤男

賤男


世紀賤男發現「Ex」失蹤,連錢包(雖然無錢)、船票、機票全不見了,急忙傳訊聯絡,可惜絲打根本就無打算理會賤男,只係傳張回程的照片。

賤男

賤男



被嚇窒嘅世紀賤男,語氣瞬間轉為暴躁,粗口連發!不過,點講都冇用了!網民都激讚絲打做得好!