U記

U記驚見裸女買衫 疑似主角咁樣回應…

「國王的新衣」呢個故仔大家都耳熟能詳,但係小編相信大家都估唔到「國王的新衣」情節會喺現實出現!近日內地有網友行行吓「U記」,竟然見到一女子一絲不掛咁揀衫… 唔通真係冇晒衫所以要買衫?

原文:環球膠報|圖片:網上圖片

U記驚見裸女買衫

「U記」呢個日本時裝品牌頗受港人歡迎,全因設計簡潔、用料舒適、價錢唔貴,小編都鍾意!不過日前網上瘋傳一張在U記拍攝的圖片,見到店內有一女子一絲不掛,僅以一件店內發售的T-shirt遮掩上身,而且繼續專心咁揀衫…

疑似主角咁樣回應…

事後網上流傳一張對話截圖,有人承認自己係U記「國王的新衣」主角,佢表示當時太大雨令自己的衣服濕透,所以就除咗自己件衫買新衫。呢位疑似主角回應時仲輕鬆咁「哈哈哈」…果然呢個世界咩人都有。

網民有話兒:

經典回帶:

U記試身室變炮房事件

時間回到三年前,當時網上瘋傳一段短片,內地一對急色男女於北京三里屯U記試身室內,不但做出淫穢之事,而且更將性愛過程自拍成約一分鐘短片!真係強國乜都有!

據知片中男女主角並非情侶關係,兩人只係初次見面就慾火焚身,認真open!當時四眼男拿着電話自拍,清晰可見佢仍穿着黑色衣服,至於長髮眼大大、身材瘦削的女主角則全身赤裸,衣褲全都跌落地上,而四眼男期間除拍打女方pat pat,二人更有對話,但由於店內播放音樂,加上說話聲音太模糊,所以很難聽清楚!

淫片曝光後,有網友指這可能是U記故意流出的宣傳片,但U記已發聲明否認炒作傳聞!

h5zgwdia