何泳芍 露半球

何泳芍公開露半球練蜜桃臀影片 Tim@Dear Jane入鏡惹熱議 老婆楊洛婷急澄清

最新娛聞

廣告

現年29歲的TVB小花何泳芍(Honey)一向身形出眾,熱愛運動的她同時也是一名潛水教練,對於keep fit非常有心得,日前她在IG分享在健身室健身的片段,被網民發現了她隱藏的健身buddy!

何泳芍 露半球 何泳芍同時亦是一名潛水教練,熱愛運動的她擁有一身健康小麥膚色。
何泳芍同時亦是一名潛水教練,熱愛運動的她擁有一身健康小麥膚色。(圖片來源:IG@honeyho_mermaid)

緊身sports bra逼爆上圍

在Honey分享的幾則限時動態中,她僅僅以瑜伽褲和sports bra上陣,而且都是以自己在做重量訓練為主,並配文道:「我要大pat pat!」只是Honey的超緊身sport bra成功搶走網民關注,而豐滿的上圍在超緊身sport bra的影響下顯得更澎湃,令網民紛紛大讚Honey的身材澎湃!

何泳芍 露半球 何泳芍最近非常熱衷於健身。
何泳芍最近非常熱衷於健身。(圖片來源:IG@honeyho_mermaid)
何泳芍 露半球 網民大讚Honey的驚人身材。
網民大讚Honey的驚人身材。(圖片來源:IG@honeyho_mermaid)
何泳芍 露半球 Honey的S形曲線十分吸睛!
Honey的S形曲線十分吸睛!(圖片來源:IG@honeyho_mermaid)

星級健身buddy意外出鏡

除了獨自一個去做gym,Honey原來還有一個星級的健身夥伴!在Honey的限時動態裏,本來只有她一個人出鏡,但是幫Honey拍照的人卻意外出鏡。有眼尖的網民在鏡子裏的倒影發現了這位神秘的健身buddy,並紛紛測會不會是Dear Jane成員Tim(黃天翱)。而之後Honey亦上載了一張健身夥伴大合照,合照中確實有Tim,證實了網民們的推測,令大家驚訝不已!

何泳芍 露半球 網民猜測鏡子裏的倒影是Dear Jane的主唱Tim。
網民猜測鏡子裏的倒影是Dear Jane的主唱Tim。(圖片來源:IG@honeyho_mermaid)
何泳芍 露半球 在Honey post的大合照中,Tim中)的確是其中一員。
在Honey post的大合照中,Tim(中)的確是其中一員。(圖片來源:IG@honeyho_mermaid)

楊洛婷呷醋急澄清

對於網民的留言,Tim的老婆楊洛婷明顯有些不滿。她透過電話回應:「老公因為有腰傷,所以要去做物理治療,佢只係見過個女仔(何泳芍)一次,連對方叫咩名都唔知。」隨後楊洛婷亦為合照一事解釋為Tim解畫:「教練話一齊影張大合照,所以就一齊影。」

其實楊洛婷和何泳芍亦頗有淵源,皆因二人都是港姐出身!楊洛曾奪得《《2018年度香港小姐競選》亞軍,而何泳芍則是《2018年度香港小姐競選》的最後五強,稱得上是師姐與師妹的關係!

何泳芍 露半球 Tim與老婆楊洛婷的感情十分好。
Tim與老婆楊洛婷的感情十分好。(圖片來源:IG@rebeayeung)

野外步出|何泳芍處女下海釣墨魚 性感出鏡熱愛運動身材fit爆

唔知大家仲記唔記得前年有份參選《2018香港小姐競選》嘅落選佳麗呢?26歲嘅何泳芍經歷完幾個月嘅藝員訓練班後,逐漸喺公仔箱度出現,先後做埋新一代《3日2夜》、《學是學非》女主持添,去年仲流出一條疑似「唔戴Bra」嘅男友短片,近日做《野外步出》再憑出位言論引人注意。

34D何泳芍《野外步出》 玩到墨魚噴墨汁

何泳芍(Honey)最近參與無綫全新J2節目《野外步出》,繼之前「東張女神」李旻芳着Bra Top捉龍蝦,今次輪到 Honey 玩釣墨魚。佢喺展示戰利品時唔小心跣手,搞到隻墨魚噴墨汁,Honey見到更大叫:「佢射完未?」,場面引人遐想。

何泳芍 露半球 Honey見到墨魚噴墨汁,大叫「佢噴完未」。
Honey見到墨魚噴墨汁,大叫「佢噴完未」。(圖片來源:節目截圖)
何泳芍 露半球 兩個主持嘅對話,絕對係話中有意!
兩個主持嘅對話,絕對係話中有意!(圖片來源:節目截圖)
何泳芍 露半球 之前ViuTV《家務戰場》,都有玩呢啲有色笑話。
之前ViuTV《家務戰場》,都有玩呢啲有色笑話。(圖片來源:節目截圖)
何泳芍 露半球 貝依霖就成功憑《家務戰場》彈起。
貝依霖就成功憑《家務戰場》彈起。(圖片來源:節目截圖)

何泳芍《3日2夜》疑似無戴胸圍——男友視覺片流出

何泳芍(Honey)早前去布吉拍攝《3日2夜》快將播出,負責節目資深導演Fred Wong在IG發布了一條「男友視角」短片,回望鏡頭的何泳芍身穿Deep V 開胸薄裙,回望鏡頭邊跑邊彈撥頭髮,意態撩人,34D上圍擺動的幅度 ,甚至令網民相信佢係無帶Bra:

何泳芍 露半球 34DHoney在《3日2夜》導演鏡頭下演出了男友視覺畫面,深溝蕩漾彈彈下 ,短片令人睇完再睇!
34DHoney在《3日2夜》導演鏡頭下演出了男友視覺畫面,深溝蕩漾彈彈下 ,短片令人睇完再睇!
何泳芍 露半球 何泳芍自己都有貼呢一件上露下又露的Deep V碎花裙,節目另一主持就係長腿謝芷倫。
何泳芍自己都有貼呢一件上露下又露的Deep V碎花裙,節目另一主持就係長腿謝芷倫。

鬼妹仔性格、自爆最近回復單身謝絕排骨仔

何泳芍在最近的訪問中,自爆最近回復單身,跟外籍男友分手,據報她的外藉個前度男友係一個好Open嘅人,被問到會否揀返港男拍拖,Honey就表示對方一定要做運動、體能仲要好,如果係排骨仔就免問了!

何泳芍 露半球 何泳芍熱愛水上運動,搵男友一定要有共同嗜好。
何泳芍熱愛水上運動,搵男友一定要有共同嗜好。
何泳芍 露半球 回復單所,自貼床照。
回復單所,自貼床照。

落選港姐曾任潛水教練 何泳芍大show腹肌

何泳芍(Honey)話自己係潛水教練、著開泳衣,所以向來對運動同騷身材都有信心啲冇咁緊張!自己亦經常喺社交平台上載著Sports Bra嘅相,睇得一班男fans心心眼!

何泳芍 露半球 25歲落選港姐何泳芍(Honey)! 訓練半年獲出鏡 熱愛運動身材fit爆

25歲落選港姐何泳芍訓練半年獲出鏡

唔知大家最近有冇留意電視睇到TVB自家廣告中,唔覺意發現有唔少新面孔出現,原來當中有位更係自家藝人,佢就係前年港姐落選佳麗何泳芍(Honey)!

何泳芍 露半球 電視截圖
電視截圖

依家25歲嘅Honey上年更喺《La La Land》的宣傳片段,以及宣傳節目嘅TVB廣告出現,據知一班落選佳麗之前競選完後,就立即加入藝員訓練班,依家似乎已經訓練完成,所以TVB就開始安排工作俾佢哋!

何泳芍 露半球 電視截圖
電視截圖
何泳芍 露半球 電視截圖
電視截圖

潛水教練出身 拍攝Amazing Summer做「美人魚」走紅

Honey選港姐就憑一身古銅色肌膚令大家對佢留下深刻所象,如今已有出鏡機會,而本身為一位潛水教練嘅Honey唔知嚟緊會唔會有機會接拍旅遊節目,同大家有更多見面嘅機會呢?

何泳芍 露半球 去年為無綫Amazing Summer拍攝徒手潛水片段,展現美態同時大曬潛水絕技。
去年為無綫Amazing Summer拍攝徒手潛水片段,展現美態同時大曬潛水絕技。

火速上位 拍《學是學非》拍到嘔

外表甜美的Honey不用一年便火速上位,19年做埋新一代學是學非是非精之一,代表顏色係淺黃,入屋在望!用心的Honey更在拍攝做實驗拍到嘔! 何泳芍 露半球 25歲落選港姐何泳芍(Honey)! 訓練半年獲出鏡 拍《學是學非》拍到嘔

何泳芍 露半球 防疫期間,何泳芍派福利,留言「Let’s stay home 💕」
防疫期間,何泳芍派福利,留言「Let’s stay home 💕」
何泳芍 露半球 經典海邊泳裝照 !(睇埋下面仲有參選時的泳裝環節)
經典海邊泳裝照 !(睇埋下面仲有參選時的泳裝環節)

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

香港有甚麼週末好去處推介?

週末可以參觀博物館,例如太空館科學館香港藝術館M+香港文化博物館等,更為你整合行山路線野餐地點,絕對是假日消遣的必然之選!

撰文:東方新地圖片來源:IG@honeyho_mermaid、IG@rabeeayeung