吳若希

吳若希聖誕禮物收「200萬」彩虹勞 送禮者原來係佢

最新娛聞

廣告

吳若希日前同張寶兒、袁偉豪、蔡嘉欣等提早開P賀聖誕,之後她在社交網貼出多張相片,笑指自己在交換禮物時,收到了一隻「名貴手錶」,仲向蔡嘉欣炫耀指該款手錶價值高達「200萬」,並慨嘆:「有錢人交換禮物果然係與眾不同!」

文:東方新地|圖:[email protected]

吳若希:請大家畀最大掌聲袁氏夫婦

吳若希日前在社交網貼出一張手戴疑似「彩虹勞」的照片,又在限時動態中貼出數張收禮物相,並表示:「年年聖誕交換禮物,最驚收到華而不實的禮物,估唔到今年收到名貴手錶!真係好靚,好無用,但很有用。請大家俾最大掌聲袁氏夫婦。」並@了張寶兒和袁偉豪兩人。

吳若希指送禮人係張寶兒同袁偉豪夫婦。
吳若希指送禮人係張寶兒同袁偉豪夫婦。(圖片來源:圖:[email protected]
吳若希仲將開禮物相逐格p0。
吳若希仲將開禮物相逐格po。(圖片來源:[email protected]

袁偉豪:成年人工比晒你

俗稱「彩虹勞」的彩虹圈迪通拿(Daytona)勞力士手錶炒價高達200萬,蔡嘉欣留言說:「好靚好靚好羨慕呀!」吳若希亦立即回覆她:「$200萬!」而送上禮物的袁偉豪和張寶兒,亦有分別留言表示「成年人工比晒你」及「好襯妳哈哈哈」。

開盒時吳若希扮晒驚喜,仲留言話係200萬嘅彩虹勞!
開盒時吳若希扮晒驚喜,仲留言話係200萬嘅彩虹勞!(圖片來源:[email protected]

網民:又平又暖送禮之選

音樂監製周錫漢亦有留言笑指:「咁就幾百萬!」引來吳若希慨嘆:「有錢人交換禮物果然係與眾不同!」不過隨即有眼利網民發現這隻「彩虹勞」原來是編織出來的Rolex手環,笑讚:「又平又暖送禮之選。」吳若希亦坦承:「係!天氣凍,包一包個手腕~即刻暖晒!」

吳若希 有部分網民被騙,以為係真勞,但亦有眼利網民發現這隻「彩虹勞」原來是隻編織勞。
有部分網民被騙,以為係真勞,但亦有眼利網民發現,這隻「彩虹勞」其實是隻編織勞。(圖片來源:[email protected]
晒完勞,吳若希仲po埋另一張晒線頭相。
晒完勞,吳若希仲po埋另一張晒線頭相。(圖片來源:[email protected]
睇埋大合照,原來今次提早開聖誕P,參加者除了有吳若希夫婦、袁偉豪夫婦同蔡嘉欣外,仲有陳詩欣、王子涵同莊思敏等。
睇埋大合照,原來今次提早開聖誕P,參加者除了有吳若希夫婦、袁偉豪夫婦同蔡嘉欣外,仲有陳詩欣、王子涵同莊思敏等。(圖片來源:[email protected]

讀者留言