周董又做老竇?昆凌晒新相 孕味濃

最新娛聞

周杰倫2014年同昆凌結婚,昆凌先後為他誕下大女「小周周」Hathaway和兒子「小小周」,不過今日昆凌貼咗張同大女嘅合照﹐相中嘅佢孕味超濃,網民紛紛猜測周董係咪又做老竇⋯

撰文:東方新地|圖片::東方新地、昆凌@IG

周董又做老竇?昆凌晒新相孕味濃

今日昆凌喺社交網上載咗一張同「小周周」嘅合照,二人穿上母女裝,好有愛!昆凌條裙雖然係鬆身,但依然見到腹部有啲微隆,網友紛紛留言問佢係咪再度懷孕,但昆凌同周董都未有回應,解開網友的疑問。

昆凌先後為周杰倫誕下大女「小周周」Hathaway和兒子「小小周」!

周杰倫疑拍《頭文字D》 昆凌 來港做跟得夫人

周杰倫同余文樂早前齊齊現身中環,現場唔止出現咗一架白色嘅舊版及新版AE86,周圍也有工作人員在拍攝,個個都猜測係咪開拍《頭文字D》續集!而周杰倫連日在港工作,昆凌都有嚟做跟得夫人,真係見少一面都唔得!

昆凌來港 等周杰倫收工食飯

之後一行人再往山頂取景,周董和余文樂在晚上8點左右離開山頂,又再坐車到尖沙咀海景餐廳,估唔到呢個時候昆凌隨後搭手扶梯出現,在工作人員陪同下進入餐廳,原來等埋老公食飯。

讀者留言