唐文龍

唐文龍稱冇位俾黃文意上:佢本身係宅男女神

最新娛聞

廣告

藝人唐文龍、張敬軒、陳茵媺及衛詩雅等藝人,呢日出席由Sunday More舉辦的「第16屆美容產品大賞頒獎典禮」的活動,在場各位藝人大談到自己的保養及護膚心得,其中唐文龍再次被問到與黃文意的緋聞,佢就話原來兩人從來都冇一齊過,對方冇借自己上位,希望大家唔好再俾壓力佢!竟然係咁?

唐文龍傳暗撻咪神黃文意

唐文龍與無綫奀星黃文意的貼頭親密相早前突然在網上瘋傳,有指有人當日一時「大意」將私相貼上社交網絡,隨即被cap圖大肆報道。但唐文龍與黃文意年紀相差23年,據悉兩人一齊只係兩個月,舊年聖誕前已經正式分手。

 

對於疑似被人利用上位,唐文龍早前回應東地稱:「我唔想咁樣猜度別人,黃文意係一個好女仔,好有智慧英文又好,所以我哋好好傾,大家係正常朋友,有約過食飯所以被人影到。(拍拖兩個月分手?)冇話拍拖,又何來分手?總之我現階段唔係擇緊偶,事業為重!」

唐文龍稱冇位俾黃文意上

今天唐文龍出席美容活動,有指黃文意利用緋聞搏上位,唐文龍回應兩人只係朋友關係,希望大家唔好俾壓力對方,何況自己根本都冇能力幫對方上位。另外唐文龍讚黃文意本身已經係宅男女神,又係個好有智慧的大學生,希望大家放過佢!最後文龍強調新一年都係會以工作為重,感情事係其次。

睇片!唐文龍親身回應:「我都無位咯,何來上位呢⋯⋯」

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:黃妍五月天BLACKPINK澳門站林敏驄周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZYNCT DREAM亦在香港開演唱會!小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

情人節有什麼好去處推介?

情人節想攪攪新意思?多個商場都換上浪漫裝飾,讓情侶們甜蜜打卡,更有商場設置「戶外星空影院」,讓情侶們在漫天星宿下一邊欣賞電影,享受溫馨時光!即看:情人節好去處2023;除此之外,相信各位都很苦惱要揀甚麼餐廳,編輯為大家精選15間情人節餐廳,包括fine dining、自助餐、扒房及米芝蓮餐廳,價錢有平有貴,快啲bookmark定同男女朋友過一個浪漫情人節!

讀者留言