KITKAT

戀講嘢|插畫家KITKAT自揭曾被日籍男友拉入後巷:出街全程望住我

最新娛聞

廣告

第56集ViuTV節目《戀講嘢》邀請到插畫家兼模特兒KITKAT分享與家日本男友拍拖的故事,更自爆曾經被對方突然拉入後巷親熱:「佢有少少上 下其手!」

KITKAT 港女插畫師Kitty 港女插畫師
KITKAT其實就是插畫師Kitty,平時亦會兼職做model,拍過唔少靚相。(圖片來源:[email protected]_soleil)

KITKAT突然被拉入後巷親熱

在節目中,現時23歲的時KITKAT大方分享自己曾三度與日本男性戀上,有藝術家,亦有咖啡師!被主持人問到港男與日男的分別寺,KITKAT表示日本男士比較直接,初次約會就會直接向自己表示好感,頭幾次約會就已經拖手同攬攬!但最估唔到係日本男友竟然大膽到在約會期間突然將KITKAT拖入後巷親熱:「行行吓街,拉我入後巷錫,佢有少少上 下其手,可能當時係熱戀期,(主持人193:當時你衣著係點?)我着吊帶衫,見到少少身形,佢出街全程都會望住我。」

郭奕芯 《戀講嘢》嘉賓KITKAT是日本男仔磁石,分享同日男拍拖經驗。
KITKAT話自己被拉入後巷嗰時嘅衣著大概同上節目差唔多。(圖片來源:ViuTV《戀講嘢》截圖)
佢仲大爆日本男友要求自己在親熱的時候講日文,但其實KITKAT並不太懂日文,平時與日籍男友是以英文或國語溝通。
佢仲大爆日本男友要求自己在親熱的時候講日文,但其實KITKAT並不太懂日文,平時與日籍男友是以英文或國語溝通。(圖片來源:ViuTV《戀講嘢》截圖)

即睇KITKAT靚相,佢話當時日本男友管得好嚴,出IG相之前要過目:

清爽短髮 香港女插畫師

港女插畫師Kitty 束有一頭清爽短髮,身高153cm,皮膚白滑,又不時會在IG分享照片,深得一班宅男粉絲愛戴,最經典的作品莫過於一輯白色泳衣照。而Kitty 不但得到香港觀眾支持,還意外地引起台灣媒體的關注。早有台灣媒體以「兇猛藝術家」來報道Kitty,大讚她是香港網紅,亦有台灣網民以「兇、短髮、藝術家」為標題,吸引了上千名網友讚好。

KITKAT 港女插畫師Kitty 港女插畫師
日前有台灣媒體報導Kitty,大讚她是香港網紅。(圖片來源:[email protected]_soleil)
KITKAT 港女插畫師Kitty 港女插畫師
(圖片來源:[email protected]_soleil)

郭奕芯原來先係調情專家!

正當大家講後巷親熱聊得興起,主持人之一郭奕芯突然自爆與男朋友嘅情趣舉動:其實唔使佢摸我,我都會摸佢!」指自己都愛得好直接不掩飾,隨即分隨即雙手環抱浩南示範,話:「我會行行吓街,搭住男友,然後攬住佢條腰,隻手順伸落去佢條褲入面,揸佢pat pat!」 193 嚇到O嘴 一臉疑惑問:「係伸手入褲內定褲外?」郭奕芯就答:「我會睇吓當時條街多唔多人嘅。」193反駁:「唔係考慮多唔多人,都唔應該攝入條褲入面呀!」郭奕芯即解釋:「男仔啲T恤好長,我攝隻手落睇唔到㗎!我仲會揸幾吓!好過癮!」193驚訝指好尷尬,郭奕芯講到甚為興奮:「我唔尷尬喎,我理得佢尷唔尷尬啫!」

KITKAT 郭奕芯 郭奕芯即搶住分享,指自己最愛當街伸手入褲摸男友pat pat,同時捉住浩南作示範。
郭奕芯即搶住分享,指自己最愛當街伸手入褲摸男友pat pat,同時捉住浩南作示範。(圖片來源:ViuTV《戀講嘢》截圖)
KITKAT 郭奕芯 郭奕芯的拍拖情趣,嚇親193。
郭奕芯的拍拖情趣,嚇親193。(圖片來源:ViuTV《戀講嘢》截圖)
KITKAT 郭奕芯 月前,郭奕芯公開有新戀情,男友是富二代Brian,並指二人已見家長。
月前,郭奕芯公開有新戀情,男友是富二代Brian,並指二人已見家長。(圖片來源:IG@ashinaaa)

郭奕芯當街「偷桃」

郭奕芯愈講愈興奮,續說:「我試過問男友『你有冇試過畀人喺街度揸?』男友好驚『你想點?』(193問係咪猴子偷桃?)冇偷,我用手掃一下,掠過佢下面囉,呢啲係情趣嚟!」好友Helen亦爆郭奕芯平時同男友相處:「佢哋搭車呀、扶手電梯嗰時一面對面,佢(郭奕芯)雙手就忍唔住摸落男友胸度!」郭奕芯手口並用補充:「我會掹起男友件衫,雙手係咁打圈捽!」193懷疑人生問:「人哋嘉賓都要拉去後巷,你直接當街做?」郭奕芯理直氣壯:「覺得有問題先拉入後巷,但我覺得冇問題喎,想做咪做!」

KITKAT 郭奕芯
(圖片來源:ViuTV《戀講嘢》截圖)
KITKAT 郭奕芯 193以為自己聽錯!
193以為自己聽錯!(圖片來源:ViuTV《戀講嘢》截圖)

郭奕芯圖輯

人稱「八仙乳」的郭奕芯唔止敢言,大方分享男友間私密,身材出眾的她更唔介意開心些牙!

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:黃妍五月天BLACKPINK澳門站林敏驄周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZYNCT DREAM亦在香港開演唱會!小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

情人節有什麼好去處推介?

情人節想攪攪新意思?多個商場都換上浪漫裝飾,讓情侶們甜蜜打卡,更有商場設置「戶外星空影院」,讓情侶們在漫天星宿下一邊欣賞電影,享受溫馨時光!即看:情人節好去處2023;除此之外,相信各位都很苦惱要揀甚麼餐廳,編輯為大家精選15間情人節餐廳,包括fine dining、自助餐、扒房及米芝蓮餐廳,價錢有平有貴,快啲bookmark定同男女朋友過一個浪漫情人節!

撰文:東方新地(部分內容轉載 New Monday)圖片來源:IG@ashinaaa、ViuTV《戀講嘢》截圖資料或影片來源:ViuTV

讀者留言