日本限定super遊

日本限定Super遊|曾志偉帶隊浸溫泉 余思霆泳裝上陣IG晒絕密福利勁吸睛

最新娛聞

廣告

TVB旅遊節目《日本限定 Super 遊》節目由「獎門人」曾志偉、周奕瑋 (Jarvis)、陳嘉慧(Erica)、余思霆和鄺潔楹(Judy)主持。最新一集四人一起去到浸溫泉,兩女穿著泳裝非常吸睛,而余思霆喺節目中十分識做,影到佢不時幫曾志偉淋溫泉水…

日本限定super遊 曾志偉 曾志偉帶大家去到草津體驗溫泉之旅。
曾志偉帶大家去到草津體驗溫泉之旅。(圖片來源:TVB提供)

日本限定Super遊|余思霆IG晒絕密福利

《日本限定 Super 遊》溫泉之旅播完後,余思霆好似意猶未盡,今日(10日)在IG晒出絕密福利!她表示:「這個暑假好像可以再曬黑一點點」照片中,余思霆身穿黑色連身泳衣,大騷長腿,再加逼爆上圍,實在係不得了!網友紛紛留言:「火辣身材」、「等了又等,等到了」

日本限定super遊 曾志偉
(圖片來源:IG@yutingting94)
日本限定super遊 曾志偉
(圖片來源:IG@yutingting94)

日本限定Super遊|曾志偉帶隊浸溫泉

早前(5日)播出一集由獎門人曾志偉帶領 Jarvis、Judy 和余思霆去到被指能醫百病的草津體驗溫泉之旅。獎門人分享草津溫泉的神奇傳聞,他說:「話說廣島爆 原子彈時,有個日本人路過中咗輻射,全身爛晒冇得醫,政府送咗佢去草津,日 日浸溫泉,浸足三個月結果好番,聽講佢走時 99 歲。」相當驚人。

日本限定super遊 曾志偉 四人一齊浸溫泉。
四人一齊浸溫泉。(圖片來源:TVB提供)
日本限定super遊 曾志偉
(圖片來源:TVB畫面截圖)

日本限定Super遊|余思霆 泳裝上陣 勁識撈幫曾志偉淋溫泉水

在浸溫泉中余思霆同 Judy都以泳裝上陣,身材 Fit到漏,加上一高一矮更形成最萌身高差。而節目中余思霆有不少同總經理曾志偉互動的場面,不停有幫他淋溫泉水,難怪觀眾都話佢識撈!

日本限定super遊 曾志偉 呢個角度好吸睛!
呢個角度好吸睛!(圖片來源:TVB畫面截圖)
日本限定super遊 曾志偉 果然好識做!
果然好識做!(圖片來源:TVB畫面截圖)
日本限定super遊 曾志偉
(圖片來源:TVB畫面截圖)

第三集《 日本限定Super遊 》獎門人曾志偉帶住周奕瑋、余思霆、鄺潔楹到草津開啟溫泉之旅,草津溫泉據說有能醫百病嘅功效,而且仲獲得日本N0.1溫泉之稱 ,第一站Judy同霆霆就去有300年歷史嘅岩戶之湯,呢個溫泉係有調理內臟不適同美肌功效,搞到Judy浸到唔想走,之後Jarvis就帶霆霆去可以邊浸足湯邊歎牛肉飯嘅地方,真係一次滿足兩個願望!最後四位仲去浸地藏之湯,體驗高溫泉水!

曾志偉啜爆性感女模影片詳情?

近日曾志偉與一名性感女模慶生的視頻流出,從片中可見曾志偉在飯局中為壽星女熱唱生日歌之後,特意走向女模身旁一同吹蠟燭,隨後更…詳情請看

被啜爆的性感女模是誰?

影片流出之後,女模的身份背景亦立即被起底。原來女模擁有180cm魔鬼身形,曾經被傳是擔任過多間上市公司主席富豪余錦基的契女…詳情請看

撰文:東方新地圖片來源:TVB提供