李璧琦

李璧琦孖老公出海 大解放晒長腿露事業線P到離譜 驚現拮手面

最新娛聞

廣告

雖然已經入秋,但天氣依然炎熱,日日超過三十幾度,43歲「人妻」李璧琦(Becky)就捉緊夏天的尾巴,孖住老公蘇銘熙(Adrian)出海消暑。平時得閒都會派福利的李璧琦,今次大晒事業線之餘,對腳仲修長得誇張!

撰文:東方新地 圖片:李璧琦IG

李璧琦大晒火辣身材

已升呢做人妻的藝人兼歌手李璧琦(Becky),這日Becky身穿白色deep v吊帶泳衣襯貼身小泳褲,大晒32C火辣噴血身材,「事業線」既深且長,修長的雙腳更成為焦點。

李璧琦在社交網上載多張出海泳衣照。
李璧琦在社交網上載多張出海泳衣照。(圖片來源:李璧琦IG)
已經43歲的李璧琦,保養算不錯,不過側面睇個下巴呈V形。
已經43歲的李璧琦,保養算不錯,不過側面睇個下巴呈V形。(圖片來源:李璧琦IG)

腿部線條有異樣

李璧琦在社交網上載了多張照片,其中兩張照片的大腿內側線條看上去都怪怪的,疑似是經過美圖修飾。

李璧琦的望海照,凸顯其身材之好,不過大腿內側的線條好似有點怪。
李璧琦的望海照,凸顯其身材之好,不過大腿內側的線條好似有點怪。(圖片來源:李璧琦IG)
另一張正面全身照,李璧琦雙腿的確修長。
另一張正面全身照,李璧琦雙腿的確修長。(圖片來源:李璧琦IG)

老公唔介意公諸同好

李璧琦po靚相之餘仲留言:「nice long weekend!!Vitamin D和安多酚Fully Charged!!」難得她的老公Adrian好大方任由老婆派福利,將好嘢公諸同好。

李璧琦老公Adrian不知幾冧!
李璧琦老公Adrian不知幾冧!(圖片來源:李璧琦IG)
其中一張半身照,李璧琦對眼紅晒!
其中一張半身照,李璧琦對眼紅晒!(圖片來源:李璧琦IG)

曬完太陽心口Itchy

之後李璧琦仲補充說:「同陽光玩咗一日遊戲,雖然已經滿滿防曬,但係今日心口依然『㷫』同itchy添⋯ 蘆薈以外,求急救良方。#B琦動起來。」仲有半身大特寫相配合話題,真係超級性感。唔少網民畀Like大讚她性感,有留言讚她:「身材真係keep好好!希望你永遠都咁靚同好身材!你是我永遠的女神!」最搞笑有男網民留言:「瞓醒覺見到妳啲福利相,真係成日世界美好哂!所以煩惱拋諸腦後!」李璧琦就回應:「smile always.」

李璧琦在社交網留言,話曬到心口好痕,都好挑逗性喎!
李璧琦在社交網留言,話曬到心口好痕,都好挑逗性喎!(圖片來源:李璧琦IG)
有男網民話見到李璧琦啲水著相,世界美好晒!李璧琦親自回應。
有男網民話見到李璧琦啲水著相,世界美好晒!李璧琦親自回應。(圖片來源:李璧琦IG)

滑水都要露線

早前李璧琦人生首次玩Wakesurf(無繩滑水),她在社交網分享玩Wakesurf的英姿,並大晒水著,滑水不忘露事業線。

李璧琦滑水似模似樣,靚相背後其實飲了唔少咸水。平日依着唔算性感的她,呢次穿上防曬長袖泳衣,但登上遊艇的她,就大晒水著。
李璧琦滑水似模似樣,靚相背後其實飲了唔少咸水,這日穿上防曬長袖泳衣的她,滑水後登上遊艇就大晒水著。(圖片來源:李璧琦IG)
李璧琦滑完水即除防曬衣騷Quali。
李璧琦滑完水即除防曬衣騷Quali。(圖片來源:李璧琦IG)

下巴愈來愈尖

其實李璧琦唔止身材出眾,其樣貌亦好有變化,最近看她放上社交網的照片,發現她的下巴一次比一次尖,究竟係咪美圖作怪呢?

今年中秋,李璧琦與老公Adrian人月兩團圓,不過佢個下巴就一啲就唔圓,仲好尖㖭!
今年中秋,李璧琦與老公Adrian人月兩團圓,不過佢個下巴就一啲就唔圓,仲好尖㖭!(圖片來源:李璧琦IG)
李璧琦 側面睇個下巴一樣係拮手。
側面睇個下巴一樣係拮手。(圖片來源:李璧琦IG)

讀者留言