李蔓瑩 貼身衫

李蔓瑩貼身衫示範4日速成跳繩 澎湃上圍超動感 網民話Feel到地震

最新娛聞

廣告

剛踏入33歲的李蔓瑩(Renee)出名樣靚身材正,自律嘅Renne間唔中都會係社交平台分享自己做運動時嘅相,順便派福利!而最近李蔓瑩就同駱振偉(Thor)飛去泰國拍攝旅遊節目,Renne仲分享咗一條自己練習跳繩嘅短片,引起網民熱烈嘅討論同讚好!

李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩是人氣KOL!
李蔓瑩是人氣KOL!(圖片來源:IG@reneebobo)

4日學成跳繩!超動感畫面網民激like 仲話Feel到地震

李蔓瑩係社交平台分享一段自己用四天練習跳繩嘅短片,配文稱:「由第1日嘅手腳完全唔協調,到而家叫做跳到下,我覺得係開心嘅」。又tag埋駱振偉多謝佢教自己跳繩,仲獲本尊留言調侃李蔓瑩:「令周Sir失去自信心嘅學生!你好嘢,手腳咁協調」!而網民嘅關注點就擺咗係李蔓瑩非常澎湃嘅上圍到,著住緊身衫練跳繩嘅佢上圍動感十足,再配埋出鏡率超高嘅真理褲,畫面十分係睛!令網民忍唔住留言:「好暈,畫面係咁震」、「Feel到地震」、「姐姐唔好跳啦,我眼球跟唔上」、「重心太高,跳繩係難啲」同「好震撼」等等!

李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩嘅IG短片cover中見到胸前濕咗一大噠!
李蔓瑩嘅IG短片cover中見到胸前濕咗一大噠!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩第一日練跳繩嘅時候手腳好唔協調。
李蔓瑩第一日練跳繩嘅時候手腳好唔協調。(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩每次都貼身衫上陣練習。
李蔓瑩每次都貼身衫上陣練習。(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩澎湃嘅上圍直程令間條變形!
李蔓瑩澎湃嘅上圍直程令間條變形!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 網民大讚李蔓瑩嘅跳繩片夠曬動感!
網民大讚李蔓瑩嘅跳繩片夠曬動感!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 連教李蔓跳繩嘅駱振偉都有留言。
連教李蔓跳繩嘅駱振偉都有留言,大讚Renee 手腳協調。(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 今次節目與人夫Thor同行,二人似乎十分合拍!
今次節目與人夫Thor同行,二人似乎十分合拍!(圖片來源:reneebobo@IG)

李蔓瑩33歲生日大騷好身材 高炒曬事業線畫面極養眼

李蔓瑩Renee身為人氣KOL,身材出眾深受巴打喜愛!早前(11日)是李蔓瑩的33歲生日,社交網晒出多張慶生相,相中藍色蕾絲低胸裙look,大騷事業線加白滑美腿,畫面好養眼!

李蔓瑩生日大騷3吋深長事業線!

Renee生日大騷3吋深長事業線,仲環連派多張靚相,獲一眾巴打狂like!她表示原來生日派對有段故,李蔓瑩笑言她本身沖完涼包住個頭,在屋企睇劇,突然一班好友衝進來,她當時真心嚇到,之後頭都無吹,放低條毛巾,趕返出廳許願吹蠟燭,其後再用了5分鐘執返個靚樣。相片所見,李蔓瑩的同性密友Joe Koo也在場。

李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩大騷事業線加白滑美腿,畫面好養眼!
李蔓瑩大騷事業線加白滑美腿,畫面好養眼!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲
(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲
(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲
(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲
(圖片來源:IG@reneebobo)

李蔓瑩超短真理褲勁吸睛

Renee早前勤做運動,練得一身苗條身材,今次以吊帶黑色小背心加真理褲造型示人,簡簡單單已經正到暈,側面相更突顯豐滿上圍,難怪不少網友激讚:「靚靚寶寶」、「想同你一齊睇喎」、「會唔會咁誇張呀」、「喂呀,咁靚都得嘅」、「請問你係咪就嚟甩褲?」

李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲
(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲
(圖片來源:IG@reneebobo)

即睇超短真理褲相集:

李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 配波衫又得!
配波衫又得!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 簡單白tee已經好正!
簡單白tee已經好正!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲
(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲
(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 呢張都好出色!
呢張都好出色!(圖片來源:IG@reneebobo)

李蔓瑩Renee浸溫泉 浴巾幾乎包唔住

人在東京嘅李蔓瑩Renee,日前分享浸溫泉大晒靚背,以小浴巾包身上鏡,網民睇見小浴巾遮不住其傲人上圍,留言指睇見好牙煙。Renee指今次行程目的是浸溫泉:「由朝望到晚都唔會厭,溫泉係我今次旅程其中一個使命。」

李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 李蔓瑩透露這次旅程的目的是浸溫泉!
李蔓瑩透露這次旅程的目的是浸溫泉!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 大晒滑漏玉背!
大晒滑漏玉背!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 李蔓瑩浸溫泉不忘派福利!
李蔓瑩浸溫泉不忘派福利!(圖片來源:IG@reneebobo)

李蔓瑩𠝹波袋橫行日本

其後Renee再分享到不同地方以富士山做背景打卡,她更扮路人行過馬路,不過雖然身穿薄長袖上衣,但都難遮美好身材,加上她用上斜孭袋,把不科學上圍更為凸出,令網民無法欣賞其介紹的富士山,目光只停留在她的身材上,Renee寫道:「我特登著藍白色襯番個環境㗎」,不過網民就指「仲有你專登拎𠝹波袋囉」、「又出必殺技,架妹架仔都比你殺晒啦」、「𠝹波袋一出,誰與Renee爭峰」、「喂呀!睇到人好尷尬囉!」、「你可以堪稱為「𠝹王」、「我日本富士山vs香港孖崗山」、「你叫人睇邊座山好喎,好害羞﹗」。

李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 李蔓瑩的驕人身材,用上斜孭袋令身材更為凸出!
李蔓瑩的驕人身材,用上斜孭袋令身材更為凸出!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 今次高處欣賞富士山,但網民指目光離不開其身材,根本無法欣賞Renee介紹的美景!
今次高處欣賞富士山,但網民指目光離不開其身材,根本無法欣賞Renee介紹的美景!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 李蔓瑩回應網民留言,指自己今程只戴了兩個斜孭袋及一個背包!暗指無意在日本曬身材!
李蔓瑩回應網民留言,指自己今程只戴了兩個斜孭袋及一個背包!暗指無意在日本曬身材!(圖片來源:IG@reneebobo)

被封𠝹波袋女神

Renee之前在大球場欣賞七人㰖球賽,以貼身tee加上𠝹波袋,震撼球場,連身材同樣出眾的莊端兒都留言:「你叫人點專心比賽呀?」、「 我要徹底搜你身,懷疑你帶攻擊性武器,令人無法專心睇比賽」、「大過㰖球」、「件衫好慘,逼爆!」

李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 睇㰖球場犯晒規!
睇㰖球場犯晒規!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 鍾情斜孭袋!
鍾情斜孭袋!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 李蔓瑩永遠童顏,被封女神!
李蔓瑩永遠童顏,被封女神!(圖片來源:IG@reneebobo)
李蔓瑩 貼身衫 李蔓瑩 真理褲 李蔓瑩 李蔓瑩不時在社交網派福利!
李蔓瑩不時在社交網派福利!(圖片來源:IG@reneebobo)

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

香港有甚麼週末好去處推介?

週末可以參觀博物館,例如太空館科學館香港藝術館M+香港文化博物館等,更為你整合行山路線野餐地點,絕對是假日消遣的必然之選!

撰文:東方新地圖片來源:IG@reneebobo