陳冠希舊愛 cammi

陳冠希舊愛Cammi謝芷蕙五官精緻似AI 新相落重filter睇落勁似吹氣公仔

最新娛聞

廣告

現年28歲的陳冠希舊愛謝熙婷(原名謝芷蕙,Cammi)近年淡出演藝圈,但是Cammi在社交平台依然保持高調,經常大曬富貴生活同超「煞食」身材,每次都會引起網民的關注!而Cammi亦屢次捲入樣貌升級和「P圖」的爭議,最近她就更新了社交平台,再一次被網民質疑她P圖太重手,連皮膚紋理都冇埋……

陳冠希舊愛 cammi Cammi近年生活非常富貴。
Cammi近年生活非常富貴。(圖片來源:IG@cbbheree)

超重Filter搞到變AI樣

Cammi日前上載了照片和影片於社交平台上,以低胸上衣示人的她大騷鎖骨和纖細的手臂,而網民的重點則放在了Cammi超重「AI感」的樣子上。照片中Cammi的招牌大眼和極精緻五官冇咩變化,但係完全睇唔出皮膚紋理就搶曬鏡,被網民狠批:「相都咁膠,現實真係……」、「最新AI自然好多囉」、「樣衰過佢大有人在啦,咁就代表要p到歪X晒?」、「P到連皮膚紋理同毛孔都冇埋」、「是但搵個吹氣mary都影到 反正係濾鏡圖」。

陳冠希舊愛 cammi Cammi的新相被指極重「AI感」。
Cammi的新相被指極重「AI感」。(圖片來源:IG@cbbheree)
陳冠希舊愛 cammi Cammi的五官精緻到好似Barbie咁!
Cammi的五官精緻到好似Barbie咁!(圖片來源:IG@cbbheree)
陳冠希舊愛 cammi 網民狠批Cammi P圖太重手。
網民狠批Cammi P圖太重手。(圖片來源:IG@cbbheree)

陳冠希前菜Cammi 拍片證自己全天然無P圖 試過鴛鴦波同蛇精臉

陳冠希舊愛謝熙婷(Cammi,前名謝芷蕙),自從投資得利過著「小富婆」生活後,沉迷高調炫富、同網民分享性感照片派福利,但似乎網民只係關心Cammi變幻莫測的P圖技術,事關Cammi每次P圖都好重手,樣貌同身材都會P到超越正常人體極限。早前Cammi飛返內地遊玩,佢心情極好,仲喺酒店瘋狂打卡,狂曬吊帶露臍背心,纖幼螞蟻腰嘅靚相,但網民依舊質疑Cammi P圖,搞到佢要急急上載短片,力證自己身材無P圖!

陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi鍾意扮鬼扮馬派福利!
Cammi鍾意扮鬼扮馬派福利!(圖片來源:IG@cbbheree)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi曬身材係家常便飯。
Cammi曬身材係家常便飯。(圖片來源:IG@cbbheree)

Cammi被炮轟P圖好重手 即上載短片力證自己全天然

Cammi去內地旅遊,心情咁靚,自然派下福利相益街坊,點知Cammi受到網民質疑,覺得佢P圖太重手。Cammi急急腳上載短片,力證自己身材全自然,絕對沒P圖痕跡,而影片中Cammi身材確實無明顯放大縮小效果,唔知網民收唔收貨。

陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi就係呢張相出事。
Cammi就係呢張相出事。(圖片來源:IG@cbbheree)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 網民質疑佢P圖太重手。
網民質疑佢P圖太重手。(圖片來源:IG@cbbheree)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi即刻拍片力證自己無造假!
Cammi即刻拍片力證自己無造假!(圖片來源:IG@cbbheree)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 身材似乎幾自然!
身材似乎幾自然!(圖片來源:IG@cbbheree)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi咬飲管交足表情!
Cammi咬飲管交足表情!(圖片來源:IG@cbbheree)

Cammi再曬舊相證明自己大升級

Cammi隨後仲喺IG Story曬出2018年的靚相,但望落就比現時遜色唔少!見到Cammi以前嘅身材同樣就非常完美,不過近幾年Cammi身材同外貌不停升級,由小巧身形變為到三角形火辣辣身材。如果Cammi嘅近照係全天然,咁佢近幾年真係暴風式成長,變到更加惹火!

陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi不停升級,由小巧身形變到三角形火辣辣身材!
Cammi不停升級,由小巧身形變到三角形火辣辣身材!(圖片來源:IG@cbbheree)

Cammi進軍內地抖音市場 神奇P圖法炒車出晒事

Cammi謝熙婷近年進軍內地網紅市場,於內地知名社交媒體「小紅書」上開設個人帳號「Cammi熙婷」,佢不時都喺小紅書上分享自己的生活以及炫富。不過做得「中國式網紅」,P圖技巧當然唔能夠輸蝕,所以由Cammi的小紅書中都可以見到,她的樣子同身材都不時因為P圖的關係而變得「變幻莫測」,觀眾欣賞期間都捉摸唔到邊個先係Cammi的真正樣貌!

陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi
做得「中國式網紅」,P圖技巧當然唔能夠輸蝕!(圖片來源:小紅書@Cammi熙婷)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi
捉摸唔到邊個先係Cammi的真正樣貌。(圖片來源:小紅書@Cammi熙婷)

Cammi驚現高低胸蛇精樣 網民睇到阿媽都唔認得

觀眾欣賞期間都捉摸唔到邊個先係Cammi的真正樣貌!Cammi樣貌P到「阿媽都唔認得」咁款,極端少少可能就會變成「蛇精女」,網民睇完都話:「你有冇諗過你真實嘅樣可能會比而家呢堆P圖更好看?」,亦有人認唔出佢係Cammi,大問「係唔係EDC前度」。Cammi更試過P圖出現「鴛鴦胸」情況,胸部一高一低,網民睇完之後都大笑:「P到高低胸」、「你的胸也太好笑了吧」、「為什麼胸部感覺有點奇怪?」

陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi當年同陳冠希一啜成名!
Cammi當年同陳冠希一啜成名!(圖片來源:新傳媒照片庫)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖
(圖片來源:新傳媒照片庫)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi
Cammi試過P圖出現胸部一高一低!(圖片來源:小紅書@Cammi熙婷)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi
Cammi樣貌P到成個「蛇精女」。(圖片來源:小紅書@Cammi熙婷)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 Cammi
Cammi好難捉摸!(圖片來源:小紅書@Cammi熙婷)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 香港網民都對Cammi有啲意見。
香港網民都對Cammi有啲意見。(圖片來源:討論區截圖)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 網民質疑Cammi造假喎!
網民質疑Cammi造假喎!(圖片來源:討論區截圖)
陳冠希舊愛 cammi cammi p圖 網民覺得Cammi唔係全天然。
網民覺得Cammi唔係全天然。(圖片來源:討論區截圖)

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

香港有甚麼週末好去處推介?

週末可以參觀博物館,例如太空館科學館香港藝術館M+香港文化博物館等,更為你整合行山路線野餐地點,絕對是假日消遣的必然之選!

撰文:東方新地圖片來源:IG@cbbheree