陳自瑤 性感

連登仔熱討「42歲陳自瑤 VS COLLAR」 20年前水着相獲讚贏Ivy So幾條街

最新娛聞

廣告

現年42歲的陳自瑤(Yoyo)身材向來火辣,更不時在社交平台大派福利,深受網民喜愛獲封「最索人妻」!早前有連登仔將陳自瑤拿出來與當紅女團COLLAR一同比較,大讚Yoyo無論是年輕時,還是現時的狀態,都足以撼贏隊中的人氣成員……

陳自瑤20年前舊相被翻出 靚樣不輸COLLAR

現年42歲的陳自瑤,自出道以來一直保持住好身形,甜美的美貌亦沒有改變。最近有網民就翻出陳自瑤20年前當模特兒時候的舊照,清純甜美的可愛笑容同依家冇乜太大分別,而且靚樣絕對不輸Ivy So!

陳自瑤 性感 陳自瑤20年前的水著造型拍埋Ivy So到都完全唔輸蝕,fit爆的身材同清純的樣貌都十分出眾!
陳自瑤20年前的水著造型拍埋Ivy So到都完全唔輸蝕,fit爆的身材同清純的樣貌都十分出眾!(圖片來源:新傳媒資料庫、ViuTV《全日制COLLAR學院》截圖)

陳自瑤騷美背撼後輩

陳自瑤早前在社交平台分享了多張新相,只著幼帶內衣的陳自瑤以牛仔背心披在身前,大騷白滑美背,性感指數爆燈!陳自瑤超進取的服裝亦獲網民大讚:「如果post埋正面今年就實行好運」、「女人都覺你正,男人對著你怎忍得了」、「這個圈子,有誰可以做到這麽高品味的感性美!」、「真係好有女人味!」

陳自瑤 性感 陳自瑤早前以超性感裝束迎接2024。
陳自瑤早前以超性感裝束迎接2024。(圖片來源:IG@chenchiyiu)
陳自瑤 性感 陳自瑤完美的身段獲網民激讚。
陳自瑤完美的身段獲網民激讚。(圖片來源:IG@chenchiyiu)

網民大讚陳自瑤靚過COLLAR人氣成員

陳自瑤的福利相一出,隨即便引來不少網民的關注。有網民對此在討論區展開了熱烈的討論,更齊齊力讚陳自瑤的凍齡靚樣萬勝COLLAR的2位人氣成員,分別是22歲的Ivy So(蘇雅琳)以及21歲的Day(許軼)。不少網民都表示陳自瑤成為COLLAR一員都冇壓力:「根本唔似42歲,同班2字頭妹豬冇分別」、「入COLLAR可以拉高整體顏值」、「Ivy So同Day都唔及Yoyo咁靚啦」、「入COLLAR一定係人氣top成員」。

陳自瑤 性感 網民認為陳自瑤完勝COLLAR的人氣成員Ivy So。
網民認為陳自瑤完勝COLLAR的人氣成員Ivy So。(圖片來源:IG@ivyysooo)
陳自瑤 性感 連另一位人氣成員Day都被批唔夠陳自瑤靚!
連另一位人氣成員Day都被批唔夠陳自瑤靚!(圖片來源:IG@6y_day)

網民激讚陳自瑤可以取代Gao

網民除了力讚陳自瑤完勝Ivy So同Day之外,仲表示Yoyo可以取代埋30歲的隊長Gao(沈貞巧)!有網民表示陳自瑤身上自帶隊長的氣質:「企出嚟就係隊長嘅樣」、「Viu揀Gao做隊長都係想要啲有女人味嘅成員啫,Yoyo完全夠做」、「其實陳自瑤睇落同Gao年紀差唔多……」、「論樣同身材,陳自瑤都係Gao之上,要取代輕而易舉」。

陳自瑤 性感 網民認為陳自瑤可以取代COLLAR的隊長Gao。
網民認為陳自瑤可以取代COLLAR的隊長Gao。(圖片來源:IG@gagarieo)

睇更多陳自瑤年輕圖!

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

香港有甚麼週末好去處推介?

週末可以參觀博物館,例如太空館科學館香港藝術館M+香港文化博物館等,更為你整合行山路線野餐地點,絕對是假日消遣的必然之選!

撰文:東方新地圖片來源:IG@chenchiyiu、IG@ivyysooo、IG@6y_day、IG@gagarieo