高海寧

高海寧36歲「咪神」打鼓側拍上圍貼晒身成焦點 期間曾一度搖晃好震撼

最新娛聞

廣告

36歲的高海寧(高Ling)向來被封「無綫咪神」,火辣身形有看頭就毋庸置疑!每次高海寧喺IG派福利圖,都會成為網民嘅熱話!前日(4日)高海寧在社交網絡大騷自己打鼓嘅片,穿着亦非常正經,包到實一實咁,但其驕人嘅上圍依然澎湃,就算有衣裳都蓋不住,而網民都放錯重點,集中討論高海寧多年不變的身材…

高海寧 高海寧向來被封「無綫咪神」,34D火辣身材有看頭!
高海寧向來被封「無綫咪神」,火辣身材有看頭!(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧 高海寧多年不變的身材成網民熱話!
高海寧多年不變的身材成網民熱話!(圖片來源:IG@sammkoling)

高海寧打鼓拍片騷才華 貼身衫出賣好身形顯上圍線條

36歲的高海寧向來被封「無綫咪神」,多年來寶刀未老,經常獲得網民高度稱讚…

前日(4日)高海寧喺IG釋出自己打鼓嘅影片,片中播放住陳奕迅嘅歌曲《單車》,着住杏色貼身衫的高海寧包到實一實,拎住鼓棍跟隨節奏拍打,表情相當認真!由於影片拍攝角度係側面,加上高海寧嘅衣服非常貼身,完全將其驕人嘅身材表露無遺,就算衣服包得密實,依然清楚見到高海寧上圍非常豐滿!高海寧打鼓節奏有快有慢,當手勢變快時,其傲人的上圍亦隨之擺動,場面非常吸睛,有網民更頂唔住,表示想睇埋正面Shot添!

高海寧 着住杏色貼身衫的高海寧包到實一實!
着住杏色貼身衫的高海寧包到實一實!(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧 但高海寧嘅衣服非常貼身,將其驕人嘅身材表露無遺!
但高海寧嘅衣服非常貼身,將其驕人嘅身材表露無遺!(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧 高海寧其他的側拍相。
高海寧其他的側拍相。(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
(圖片來源:IG@sammkoling)

高海寧澎湃身材致網民睇錯重點

高海寧雖然拍片目的係同大家分享自己打鼓,但似乎拍攝角度就令佢澎湃上圍若隱若現,搞到網民完全放錯重點,粉絲仲留言話:「好大對」、「高Ling拍嘅片好多時個拍攝角度都好特別」、「重點錯左」、「呢個鏡頭不得了」、「則面巧震撼」、「我都唔知望邊度好」、「呢個角度睇正呀!」

高海寧 網民留言。
網民留言。(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧 有網民頂唔住表示想睇埋正面Shot!
有網民頂唔住表示想睇埋正面Shot!(圖片來源:IG@sammkoling)

高海寧著瑜伽服展示完美身段 好身材包都包唔住!

一向擁有好身材的高海寧就算著咩衫都難以遮掩佢嘅好身材,高海寧曾在IG上分享自己做瑜伽的動作,睇得出高海寧都訓練有素,高難度動作都一一做得到,唔少Fans都大讚:「好勁呀」、「Headstand 真的好難做到,你和Hilda都得咁好,I am so proud of you both!」。

高海寧 高海寧就算著咩衫都難以遮掩佢嘅身材!
高海寧就算著咩衫都難以遮掩佢嘅身材!(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
(圖片來源:IG@sammkoling)

高海寧完美身段展身材

而穿上貼身瑜伽衫褲的高海寧,其身材都相當好,高挑的身高比列完美地展現出一對長腿,而上圍則同樣「有料」,就算係著住包到實一實都難掩突出的「事業線」。縱使高海寧已經36歲,但她仍十分積極於做運動,身材仍Keep得十分好!

高海寧 穿上貼身瑜伽衫褲的高海寧,高挑的身高比列完美地展現出一對長腿,上圍同樣「有料」!
穿上貼身瑜伽衫褲的高海寧,高挑的身高比列完美地展現出一對長腿,上圍同樣「有料」!(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
(圖片來源:IG@sammkoling)

高海寧曾高調大晒巨胸 出水盪奶派福利

擁有無敵身材的高海寧(高Ling),曾喺Instagram度分享咗一段游水片段,佢由水面彈出時清晰見到上圍,難怪網友大叫流鼻血!

高海寧
水面彈出時清晰見到高海寧34D噴血上圍!(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
網友大叫流鼻血!(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
(圖片來源:IG@sammkoling)
高海寧
其他高海寧的泳衣相!(圖片來源:新傳媒照片庫)
高海寧
(圖片來源:新傳媒照片庫)

高海寧經常乳勢難遮好鬼澎湃

身材好嘅高海寧,經常都會在公開活動穿上低胸裙,但其34D澎湃的身材都會在無意間遮唔住!

高海寧
高海寧澎湃的身材都會在無意間遮唔住(圖片來源:新傳媒照片庫)
高海寧
(圖片來源:新傳媒照片庫)
高海寧
側面泳衣相。(圖片來源:新傳媒照片庫)

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

香港有甚麼週末好去處推介?

週末可以參觀博物館,例如太空館科學館香港藝術館M+香港文化博物館等,更為你整合行山路線野餐地點,絕對是假日消遣的必然之選!

撰文:東方新地圖片來源:IG@sammkoling、新傳媒照片庫資料或影片來源:新傳媒照片庫