111

阿嬌宣布訂婚 好姊妹容祖兒送祝福 :佢ready進入人生另一階段

恭喜阿嬌鍾欣潼,2017年10月突然公開新戀情與「台灣醫界王陽明」賴弘國不時在IG放閃,公開不到4個月突然就宣佈訂婚,果然是在對的時間找到對的人。有消息人士指出賴弘國在阿嬌37歲農曆生日當天求婚成功,而阿嬌嘅好姊妹容祖兒送上祝福,並表示:「佢好ready進入人生嘅另一個階段!」仲話一定會mark好個期同佢分享呢個人生最大嘅日子,真係好感動!

撰文:東方新地

圖片:IG、微博、新傳媒資料庫

阿嬌宣布訂婚 好姊妹容祖兒送祝福

而同阿嬌同公司嘅大師姐兼好姊妹容祖兒表示:「昨晚睇到佢個instagram,其實我真係好開心同埋好感動,嗰一刻有啲想喊,咁一直以嚟我覺得阿嬌係一個好好、心地好善良,好有愛心嘅女仔,喺我心目中佢好值得有一個人全心全意咁去愛佢、照顧佢同埋錫佢!咁亦都覺得佢好ready進入人生嘅另一個階段,無論佢嘅年紀同狀態,咁所以真係知道呢個消息,作為佢嘅好朋友真係好高興,咁我梗係好開心聽到呢個消息啦!但未知幾時真係結婚嘅,不過無論佢幾時我都一定會mark好個期同佢分享呢個人生最大嘅日子!所以好希望大家都戥佢高興,都祝福佢啦!」