FI

談同洪永城復合 唐詩詠:到發生先知道有冇可能!

唐詩詠同洪永城喺舊年5月同時喺IG宣佈分手,當時有傳佢哋因為喺婚期上冇共識,最後選擇和平分手。不過較早前有傳媒影到佢哋約會,但撞破後詩詠嗱嗱臨揸車走人,之後復合傳言四起!單身嘅唐詩詠接受本刊訪問,大談愛情觀,問到會否同洪永城復合,她說:「到發生先知道有冇可能!」

撰文:東方新地

唐詩詠談同洪永城復合

洪永城在頒獎禮前瞓身力撐,仲話買重唐詩詠,唐笑說:「其實我都多謝咗佢,係感動嘅,嘻嘻⋯⋯(有冇可能復合?)呢樣嘢要去到發生先知道有冇可能。」 講到會否急於結婚、生BB?唐輕鬆笑說:「我諗女仔都會有呢個諗法,但係未必會急或者唔急,我諗遇到嗰個人嘅時候就會去諗,如果當身邊冇呢個人就唔會諗,同埋依家女仔好多嘢遲少少做都冇所謂,就算係生BB都好,所以呢一刻未必有諗,但唔知道過多兩個月會唔會諗,始終都係女仔嘛。其實一向拍拖都希望搵到一個可以係一生一世嘅人,可能最 好嘅人要慢慢了解同認識,因為依家認識自己多咗,知道自己需要乜嘢,可能了解嘅過程要長少少。」