林峯

林峯吳千語 正式承認結束五年情

林峯日前出席活動時,正式承認與吳千語已經分手,結束五年情!而吳千語亦喺社交平台發文,表示難以放下五年間全心全意投入的感情,希望大家俾空間佢適應。不過林峯不愁寂寞,上年底已經交上內地索模、現年27歲擁34D火辣身材的張馨月,林峯早前帶同新歡返廈門過農曆年,張馨月又秘密來港陪男友開工,而且已經極速融入林家,甚得林父歡心!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒、IG

林峯承認與吳千語分手

林峯日前出席活動時,當然被追問與吳千語的分手傳聞,佢承認同吳千語其實已經分開咗一段時間,希望大家俾啲空間佢哋;至於感情方面則是隨緣,會集中在工作上。林峯又強調只會講埋今次,私人事以後唔會再答!

吳千語:完全放下實在不容易

而身為女主角的吳千語亦喺社交網亦承認分手一事,佢留言:「感謝各界朋友短訊關心和支持,請原諒我選擇以社交平台作一次性的回應。五年間全心全意投入的感情,要完全放下實在不容易,大家請給我空間適應,未來我會勇敢面對。希望今後大家會繼續給我支持,並多留意我的工作。」