Ocamp

疑科大Ocamp意淫照片流出 網民:食女咪唔使食雞翼囉!

科大最近真係好多新聞,一單Ocamp「R」雞翼Sponsor甩底事件,成為全城熱話,雖然依家件事都叫解決咗,但日前又有一單疑似科大Ocamp意淫照片流出!小編就覺得雖然Ocamp玩啲咩其實又唔係要同人交代,不過依家社會上對呢啲事咁敏感,真係要小心啲好!

原文:環球膠報|圖片:髀魔-雞髀第一店FB、冰川社FB、網上圖片


疑科大Ocamp意淫照片流出 網民:食女咪唔使食雞翼囉!

之前有大學話今年Ocamp唔再玩意淫遊戲,不過可能班搞手諗到頭爆,都諗唔到玩咩,日前又有疑似科大Ocamp照片流出,今次係男男女女一齊玩波波!仲有網民神回:大學有蝦條食咪唔食雞翼囉!


Ocamp
唔知好唔好玩呢?

點少得經典金句:聯合組媽最盡責,含吹舐啜有方法!

其實可能坐波波都好講技巧,唔同體位個波爆嘅速度都好唔同!

有網民完全錯重點,竟然討論對拖鞋。

Ocamp
跳起直插!

有巴打指坐波波係出自掌門人,打和!


仲有好多巴打神回,慢慢睇!


|香港科技大學回應:

就以上流出的疑似科大Ocamp意淫照片,香港科技大學發言人對本刊表示:

「科大並無收過有關相關相片的投訴或求助。經了解,相關相片亦不屬於科大今年學生迎新活動。科大一向有就學生會的迎新活動提供指引。大學提醒同學舉辦活動時要注意避免有性騷擾等情況,應時刻留意言行、尊重自己及他人,並注意社會對接受高等教育學生的期望和要求。」

大家要留意番啦!

事件重溫:

科大Ocamp𢱑贊助後甩底  疑似學生死唔認錯:「你贊助我就一定要?」

有科大同學早前到位於西貢嘅小店「髀魔-雞髀第一店」求Ocamp贊助,店主諗住支持一下「社會未來棟樑」,就贊助200隻雞翼。不過店主話同學去R贊助時態度已經麻麻,一句多謝都冇,仲覺得俾個Ocamp平台佢宣傳好似益咗佢咁!最後甩底唔去交收,仲block埋店主嘅Whatsapp!


最初有埋計劃書俾店方,點知最後甩底!

不過最尾班學生竟然甩底!可憐嘅200隻雞翼呀!咁就浪費晒喇!仲有小店嘅人力物力及心意!


事件曝光後,「冰川社」被網民圍插後出咗聲明向店方道歉。

冰川社嘅莊員親自同店主道歉,店主收貨,事件已完場?


點知有疑似莊員喺FB爆seed!口出狂言:「你贊助我就一定要?」

網民繼續鬧爆!不過係鬧晒所有年青人!真係一個累全家!


又一場關公災難?真係一地花生!

其實點解一定要贊助?一齊夾錢唔得?


同場加映:Ocamp組爸仲溫柔過男友 仲要單獨帶上hall…

最近有網友喺連登開post「去完ocamp覺得組爸溫柔過男友好多」,組爸又會日日關心,真係一等一暖男等等。不過呢一切都唔係重點,重點係組爸約咗佢上宿舍參觀,仲要係單獨,樓主男朋友今次真係帽事嘅…

原文如下:

樓主報status話自己係「A0」,咁又難怪組爸對你咁溫柔嘅!話晒組爸可能覺得冇對手,仲要有機會食到「處」女喎!


唔少網民食花生紛紛留言:




OCamp經典回顧之【舔腳】

回到那些年,一班Ocamp學生在渡輪上大玩意淫遊戲,見到一位着住熱褲的女生坐在座位的扶手上張開雙腿,而兩旁就有兩位男生蹲在女生的長腿下,用手扶住對腳不停伸脷狂舔!而該女生條褲似乎短得可以,唔少人都誤會佢只係着住底褲!短片在網上瘋傳後,即曷時惹來社會各界口誅筆伐!


片中背景似乎在渡輪上,一班身穿深藍色Ocamp tee的疑似大專生正大玩迎新遊戲,其中一位着住白色熱褲的女生坐在座位的扶手上張開雙腿,而兩旁就有兩位男生蹲在女生的長腿下,用手扶住對腳不停伸脷狂舔!


不過相信有唔少朋友同小編一樣,一開始睇錯咗,以為個女仔只係着住底褲?

該兩位男生玩遊戲時相當認真,真係伸到條脷勁長,由上至下、由小腿舔到大腿,而且三人都非常enjoy,無論舔人定被舔都笑得好開心!


另外有位無參與的男生就高舉手機拍片,可能諗住入到 Camp獨自欣賞?

其實呢位被舔的女生都唔係完全冇反抗的,去到最後都有踢兩吓腳以表示不情願,不過從佢笑得咁開心來看,應該又係「身體卻很誠實」的表現……


疑似籃球學會

任何事如果在網絡瘋傳,都難逃被起底的命運,據知呢班咁玩得的同學仔係來自某專上學院,正參加籃球學會的迎新營。


相信睇完片後好想即刻去報名…或者做helper?

火辣女主角

亦有網民好快就搵到疑似係片中女主角的Facebook,見到佢不時都會晒自拍又晒身材,性格似乎幾開朗幾玩得,難怪玩遊戲都去到咁盡…… 不過小編一再強調,只係「疑似」而已。



OCamp經典回顧之【高潮】

另一單關於O Camp的相片在網上流出,見到一位冇着褲(好似係) 的女生跪在地上,雙手放在左右兩位男生的下體位置,而相片caption更是「體貼嘅組媽會為爸爸仔女帶來高潮」,觸發人無限暇想!點解小編當年個組媽一啲都唔體貼……



相片瘋傳後,大家當然都好認識呢位咁體貼的組媽啦!據知相片中人都係某管理學院的學生,當時正參與宿舍的迎新營。至於呢位組媽除了對組仔好體貼外,長髮飄飄皮膚白晢,笑容亦相當燦爛,真係好想感受佢的「體貼」…




由相片可見,呢位組媽都好喜歡影一啲嘟咀扮可愛的自拍,另外又喜歡着吓緊身衫短裙仔騷身材,媽呀好想參加Ocamp呀!


當時仲有網民報料,原來組媽在某TG谷亦相當活躍,經常結識唔同陌生男仔,唔知佢對網上朋友係咪都一樣咁體貼呢?