胡定欣

接受姊弟戀 胡定欣:最緊要溝通得到!

37歲的胡定欣跟馬國明拍過拖,又同陳展鵬傳過緋聞,在訪問中她就大談與張振朗熱傳的姊弟戀,以及現階段對擇偶的要求及睇法。

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片庫、胡定欣IG

胡定欣 接受姊弟戀

網上指胡定欣取消咗關注陳展鵬Instagram,問佢有無解釋過?胡定欣直言:「唔需要解釋,我會覺得係好個人嘅一件事,我覺得取消或者關注唔代表啲乜嘢嘅,我可能有一日成個account都delete咗佢呢,哈哈哈哈哈!我覺得唔需要放大去睇囉!唔代表私底下我哋兩個唔會講嘢、唔係同事。」

胡定欣

講到同張振朗嘅緋聞,胡定欣就話:「一單新聞啫,無事發生!睇完笑吓咁囉,其實入行咁多年都面對唔同嘅新聞,都係其中一宗新聞,就係咁。之前都答過,就係喺《包青天》合作認識,係好傾得埋嘅同事、朋友、兄弟姊妹。」佢好友善、都係好男仔嚟?「係,佢好nice㗎!」咁同張振朗有無發展機會?「可唔可以唔問呢啲問題?哈哈哈⋯⋯」