張曦雯

【跳躍生命線】長腿女神張曦雯 呢7位男藝人先襯到佢?

由馬德鐘、何廣沛、張曦雯和劉佩玥等主演的無綫台慶劇《跳躍生命線》,以救護員為題材相當新鮮,而且不乏動人情節,播出以來觀眾評價都相當正面!雖然劇中女角不少,不過華姐冠軍張曦雯一出場就非常搶鏡,話晒張曦雯身高175cm、擁有43吋長腿,再加著埋高踭鞋真係不得了。除了馬神外,TVB仲有邊啲男藝人高得過著埋高踭鞋的張曦雯,又有番咁上下顏值同演技襯得起女神?

撰文:東方新地|圖片:新傳媒、Instagram、劇集截圖

《跳躍生命線》張曦雯

無綫台慶劇《跳躍生命線》以救護員為題材,為觀眾帶來新鮮感,不乏動人情節,馬神馬德鐘依然咁型棍,最特別係幾乎每一集結尾都有一段角色的人生獨白,為TVB劇集從未見過的,所以播出以來觀眾評價都相當正面!

《跳躍生命線》除了兩大女主角陳瀅及劉佩玥外,仲有久違兩年再有劇上的華姐冠軍張曦雯!張曦雯今次喺劇中一改女神造型,飾演一個車房技工,仲會同馬神有一段感情故事!

張曦雯
不過女神就係女神,演咩角色都係咁索~