湯洛雯

湯洛雯情傷未癒失調暴脹 女神驚變肉女!

湯洛雯被封女神「靚湯」,形象討好男粉絲與追求者無數,但過去四年她的心只留給媾女無數的港男羅天宇,即使年初宣布已分手,她都未能忘情。前度羅天宇女接女, 早前被指與陳瀅撻著,極力否認新戀情之餘,為保形象繼續消費湯洛雯,掟煲唔掟蓋。心軟念舊情的湯洛雯回復單身後情緒低落,身形亦暴脹,月初她在羅天宇31歲生日會上現身,被指藕斷絲連。日前湯洛雯在IG發文暗示心淡累了要放手,舊嘅唔去新嘅唔來,係放就快喇!

撰文:東方新地|圖片:東方新地、湯洛雯INSTAGRAM

湯洛雯情傷未癒失調暴脹

湯洛雯與羅天宇拍拖四年,一心以為憑著愛可以征服浪子,二人由合作《愛.回家》開始地下情,去年分開再復合,在羅天宇慶祝30歲生日時,一張甜蜜咀嘴相被公開戀情才浮面,可惜亦逃不過見光死的命運。羅天宇命犯桃花,湯洛雯一直逆來順受,男友未定性未肯為她放棄整個森林,最終成為分手導火線。

湯洛雯
羅天宇拍拖,湯洛雯一直未被承認女友身份,估唔到戀情見光唔夠半年即分手。

據知情者透露 :「 靚湯 (湯洛雯)以為公開咗拍拖可以令Joey(羅天宇)少啲女埋身,但事實唔係咁,一齊咁耐男方都好爛玩,畀唔到安全感佢,佢一直等,不過都係等唔到。話就話係和平分手,Joey仲係不時會冧吓靚湯,好似想翻撻咁。」

關鍵詞
湯洛雯