岑麗香

缺席台慶頒奬禮 凸肚岑麗香 返加國報喜

娛樂圈喜事連連,今年結婚生仔特別旺場,「處女黨」成員就頻傳喜訊,繼鍾嘉欣九月再添丁,苟芸慧上月同男友陸漢洋拉埋天窗,今個月李亞男B女亦會出世,「處女黨」旺到爆,結婚兩年的岑麗香,日前肚凸凸孕味濃現身活動,更謂:「適當時候會公布!」原來已經造人成功,今晚香香在社交平台宣布陀B嘅喜訊。開始停工休息的香香,日前就由老公強強陪實返教會,再直落撐枱腳,強強全程拖到實呵護備至,緊張傍實。香香預告缺席16號的台慶頒獎禮,原來因為返加拿大同家人報喜兼過聖誕!

 

撰文:東方新地 圖片:新傳媒圖片、岑麗香IG

孕味岑麗香 話有玄機

婚後已放風全力造人的香香,周日(12月2日)以低胸連身裙出席公開活動,身形圓潤不少,上圍更明顯升Cup兼肚凸凸,雖然仲貪靚著三吋高踭鞋,但上台時助手就緊張以雙手扶到實,孕味極濃的香香被問到是否有好消息公布﹐還似有暗示說:「適當時候會同大家講,畀少少時間我,努力中。」之後還表示依家朋友唔會催佢快啲生,而係直接問佢幾時生,講到咁白,唔通真係因中國傳統慣例未滿三個月怕BB小器唔講得住!

岑麗香
岑麗香星期日(12月2日) 出席活動時,身穿性感低胸短裙及三吋高跟鞋現身,看起來比之前圓潤了不少,面圓圓又肚凸凸,孕味濃喎!不過當時香香就話:「適當嘅時候會同大家講,畀少少時間我,努力中。」

岑麗香
周日( 12月 2日),香香以透視連身裙出席活動,圓潤不少的她連上圍亦升Cup,孕味濃同以前纖瘦身形明顯有別。