黎明

握財政大權勢追豬仔!黎明女友抱B出巡

金句王黎明除了語出驚人,感情路上的選擇亦估 佢唔到,前妻是超模樂基兒,現任女友Wing Chan是細十幾年的失婚素人,得到天王寵幸,由女助手變 成掌管公司要務及財政大權的 左右手,去年4月為黎明誕下 肥肥白白的囡囡,母憑女貴。 女兒出世後,黎明有女萬事足,甚為享受做爸爸的黎明 更希望豬年成功添丁,湊個 「好」字。女友阿Wing亦養好 身子準備生第二胎,平日深 居簡出的她,日前罕有地抱 埋B女去銅鑼灣與親友見 面,已經九個月大的明公主皮膚白晳,肥嘟嘟眼仔碌碌, 同爸爸黎明簡直餅印一樣。

撰文:東方新地 圖片:新傳媒圖片

奉女坐正入宮

黎明2012年與樂基兒離婚,過了六年鑽石筍盤生活,去年暗交同樣離過婚的Wing Chan,本來在黎明旗下AMusic做普通女助手的阿Wing,除了閃升做營業部經理,在公司打晒骰 外,就連黎明位於上水雙魚河St.Andrews Place的6千呎獨立 ,阿Wing都出入自如。去年初,本刊獨家爆出阿Wing陀住約 6個月巨肚,獨自由黎宅駕車出發去沙田行街睇BB床,又去車行揀定新七人車代步。大住肚入宮養胎的阿Wing,獲黎明承認女友身份,並在fb宣布即將迎接小生命的喜訊。

去年本刊獨家爆出黎明離婚六年感情再有滋潤,前年開始寵幸失婚女助手Wing Chan,兼阿Wing狗年報喜將榮升人母,陀B七個月,報道出街後黎明在facebook宣布喜訊,承認與32歲、同樣離過婚的阿Wing交往,且女方已懷孕!