張曦雯

女大18變定造型出事?張曦雯 突然同Do姐撞樣

華姐冠軍張曦雯(Kelly)樣貌身材皆出眾,雖然高貴氣質被指靚得太「離地」,但原來係一位愛打機、愛下廚的貼地女神,去年更憑劇集《跳躍生命線》的精湛演出再度人氣急升!不過近日張曦雯出席新年活動時,就被網民指樣貌唔同咗,仲同Do姐鄭裕玲撞樣?

撰文:新假期、東方新地|圖片:新傳媒、張曦雯Instagram、網上圖片

張曦雯靚得太「離地」

1990年出世的張曦雯今年28歲,樣子標緻、笑容甜美,不單上圍豐滿,身高175cm的她更擁有一雙修長美腿,完美!張曦雯任明珠台《港生活·港享受》及翡翠台《東張西望》內「Pearl Tonight」主持時,開始為人認識。舉手投足散發高貴氣質,加上被指靚樣太「離地」,張曦雯漸漸與女神劃上等號!

張曦雯
張曦雯之前,都好少聽一個藝人靚得太「離地」?

張曦雯

直播打機爆粗

有着華姐冠軍的美貌與氣質、張曦雯原來都有非常麻甩的一面!佢就試過直播自己玩喪屍遊戲《Resident Evil 7》,高峰期有逾2千人收看!

張曦雯打機時非常肉緊,表情多多,時而大笑時而扁嘴,玩得興起時仲狂爆英文粗口!佢玩得high之餘,網民睇得更high!