唐詩詠

唐詩詠再遇花弗男!揭男友暗瘟厚唇女

曾被封「絕世好女友」的唐詩詠,過去連番遇人不淑受盡情傷,去年再度放盤成功,與32歲「教育界王力宏」Samuel(陳思銘)撻著,被影到食飯搭晒膊頭,年初一又結伴行山,不過唐詩詠謂以往公開戀情都感到壓力而分手收場,今次為保戀情未肯承認Samuel男友身份,二人一月中甜蜜歐遊,感情有增無減,但返港後拍拖見面亦收收埋埋。

最近唐詩詠忙住拍新劇《唐人街》,Samuel大把私人時間,日前見他揸住架Tesla由屯門寓所去港島南區的海怡半島,接了貌似香香(岑麗香)的厚唇女,然後孖住返回銅鑼灣的英識教育學校,放工時二人又前後腳去攞車,Samuel送厚唇女返香閨,期間女方陪食煙時笑住做人肉手機架,行為極似熱戀中的情侶。Samuel年青有為,package極佳,唐詩詠hold唔住,恐怕再一次煲冇米粥。

撰文:東方新地 圖片:新傳媒圖片、Instagram

唐詩詠 再遇花弗男

今年已38歲的唐詩詠,雖然被指是最佳女朋友,但感情路上多波折,被花心渣男崔建邦多次背叛,她仍處處維護男方,年前與洪永城亦分手收場,她歸咎於每次拍拖公開後都受盡壓力,所以沒有好結果。去年遇上「教育界王力宏」,對方細她六年,二人一拍即合,曾被影到飯敍又自放行山照上社交網洩密,不過唐詩詠決意玩地下情,對於被指譜姊弟戀,早前她回應:「最近太忙,再冇時間行山,等劇集拍完,三個月後再開電話,做朋友自然會體諒,我哋係朋友,聽日發生咩事,大家都唔知,一切順其自然,愛情要嚟就會嚟!」可見她否認拍拖又唔想封後門。