周潤發

張智霖夫婦化身Fans飯聚集郵 袁詠儀:好羨慕發哥發嫂!

喺圈中袁詠儀(靚靚)張智霖(Chilam)都係模範夫妻之一,而且仲有唔少fans㖭!之不過原來佢哋一直都視周潤發夫婦為偶像,日前呢兩pair娛圈夫婦就約埋飯敍,同場仲有Chilam和靚靚的老友蔡一智及太太周雪芳等友人,面對發哥,眾人都變咗身小fans要集郵㖭!

撰文:東方新地| 圖片:袁詠儀 Instagram張智霖Instagram

袁詠儀、張智霖 視周潤發夫婦為偶像

靚靚昨晚在社交網貼相,透露佢同Chilam與「模範夫妻」吃飯,講緊嘅之唔係影帝周潤發同佢太太陳薈蓮囉!靚靚留言話:「讓我非常羨慕的模範夫妻🎎,我的超級偶像發哥、發嫂。還有蔡氏夫婦、黃先生、文先生👫一起共度愉快的晚上。我是最超開心」同場的還有Chilam和靚靚的老友蔡一智及太太周雪芳等友人。

靚靚直指飯敍很開心,她說:「還有蔡氏夫婦、黃先生、文先生,一起共度愉快的晚上。我是最超開心!」