許亦妮

許亦妮重手P圖驚變ET 網民:搞到蔡思貝都走樣!

現年30歲的、2011年度港姐季軍許亦妮(Whitney)於2015年解約後淡出幕前,早前佢仲改名叫許芷熒,雖然冇喺無綫工作,但佢同圈中人都有聯絡,蔡思貝係其中一個,今日Whitney在IG分享二人飯局照,佢留言大談佢哋嘅友情、餐飯食啲乜,不過網民錯重點,指許亦妮P圖P到好重手變咗ET,仲話連蔡思貝都唔同咗樣!

 

撰文:東方新地 圖片:新傳媒圖片、Instagram、微博

前港姐許亦妮 約蔡思貝食飯

現年30歲的11年港姐季軍許亦妮(Whitney),原來已改名叫許芷熒!Whitney今日在IG貼出同的蔡思貝(Sisley)嘅飯局照,雖然二人都係港姐出身,但Whitney與比Sisley遲兩屆參選港姐,而作為師妹嘅Sisley經常鼓勵Whitney:「你是那個成日都推動我、支持我去追尋我理想嘅人,我真係好需要呢份支持,你了解我內心的不自信、憂慮、擔憂……可能你的一句說話,突然我又覺得沒有問題了。有時候越close嘅朋友和家人嘅溝通方式,就是好像篤中對方死穴的那份了解,被篤中了死穴後又不會感覺尷尬……(中略)……人越大越明白原來被熟悉的朋友,家人讚美讚頌,其實越是一支強心針。」