鄧卓殷

鄧卓殷舊照曝光被質疑整容 網民:真係同一個人?!

現年24歲港姐亞軍兼最上鏡小姐鄧卓殷(Amber)近日是非多多,日前有報道指出身富裕家庭的27歲TVB藝人郭子豪,爆出背住拍拖3年的圈外女友Karen偷食Amber,二人秘密睇樓疑想築愛巢同居,Amber出席活動時否認傳聞,仲話二人只是教友關係。但近日Amber中學時期的舊照被人翻出來,有網民睇過啲相質疑佢唔似女大18變咁簡單,而係有後期加工之嫌疑,對此Amber再作回應!

 

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片、郭子豪ig、鄧卓殷ig 、連登討論區

郭子豪 被爆暗撻港姐亞軍鄧卓殷

出身富裕家庭的27歲TVB藝人郭子豪(Arnold)被爆背住拍拖三年圈外正印女友Karen,偷食應屆24歲香港小姐亞軍鄧卓殷!據指,Arnold於年初時因與Amber拍攝綜藝節目《娛樂大家》而暗撻成功!

 

年初,郭子豪與Amber一同出席公開活動!

話說,今年4月有網友曾發現Arnold趁Karen身在美國工作時,與一名個子矮小的女仔出埠遊玩,而上月Arnold被影到拖住正印Karen出街,故被質疑一腳踏兩船,亦令人不禁聯想起「安心偷食」一事。