陸永

陸永結婚周年玩愛的紋身 擔得抬得陪老婆

組合農夫兩個成員,當年C君最恨成家立室,殊不知11年C君被悔婚、反而被陸永捷足先登結完婚再兩年 抱兩,到C君終於搵到真愛再求婚成功迎娶DJ女友黃天 頤在即時,陸永大女都已經七歲開學升小二! 婚後勤力搵錢養女,又對老婆一心一意,陸永變成 好男人典範。結婚八周年紀念在即,同老婆Reina感情有 增無減,最新愛的印記係約埋一齊愛的紋身、仲喺街市 門口拉拉扯扯打情罵俏!

撰文:東方新地 圖片:新傳媒圖片、IG

 

陸永擔得抬得陪老婆

呢頭跟住Do姐去完倫敦Shopping、嗰頭又跟Do姐個個星期日拍 住上電視主持《 Do姐有問題》,勤開工周圍飛仲拍埋電影同劇集,雖 然忙,難得陸永不忘自己仲有人夫同人父的身份,平時一有空已經盡 量接放學陪兩個女玩樂、又約老婆拍吓拖,今個暑假更加安排一連串 活動,先帶老婆暢遊內蒙古,再一家四口飛去蘇梅享受陽光與海 灘,辛苦搵得嚟都係使喺家人身上,畀老婆Reina同兩個囡囡有更好 生活及齊齊整整家庭樂。

 

電影電視主持出騷,不放過任何 搵銀養家機會,陸永工作雖然忙,公餘還是放老婆同兩個女喺第 一位,日前就乖乖陪老婆買餸。