杜德偉

事隔30年再晒同杜德偉合照!張繼聰:佢完全冇變過

娛樂圈有很多出名Keep得好的凍齡男星,杜德偉(Alex)就是其中一人!日前張繼聰在個人instagram上分享了兩張相片,一張是他與杜德偉30年前的合照,另一張則是最近與杜德偉的合照。相張合照相隔30年,眼見杜德偉幾乎完全沒有老過,令張繼聰也不禁驚嘆「Alex完全冇變過」!

原文:SundayKiss|圖片:張繼聰IG、杜德偉微博、新傅媒圖片|編輯:東方新地

張繼聰驚嘆:杜德偉完全冇變過

童星出身的張繼聰早在30年前有幸跟當時紅透半邊天的杜德偉合照,直至今時今日,張繼聰終於可以再跟這位「大哥哥」合照,他在instagram上分享相片,並留言:「1988,2017,2018終於等到今日依張相,我想扮返細個個樣不過好似失敗咗,Alex唔駛扮因為完全冇變過,好開心呀!thanks。」

杜德偉
圖片來源:張繼聰instagram

另一張相片則是張繼聰兒子張膽去年與杜德偉的合照,張膽眼仔細細,跟30年前的童星爸爸餅印一樣!

圖片來源:張繼聰instagram