11位最靚孕媽feature

佗B岑麗香騷索爆比堅尼照 盤點娛樂圈11位最靚孕媽

近期娛樂圈女藝人有喜嘅好消息一個接一個,今個月月頭岑麗香都宣佈造人成功,大家戥佢開心,而香香的好姊妹李亞男現時陀B九個月,隨時生得。有唔少媽媽擔心佗B會搞到外表變得不同,雖然面對這麼恐怖的變化,但一眾女星還是無畏無懼的向著生兒育女的方向前進,即眼見個個星媽陀住BB都一樣咁靚,其實大住肚都唔一定要著鬆身顯肥嘅孕婦裝!要少女味有,要潮味都有,要女人味更加有!好像以下呢11位最靚孕媽,陀B期間一樣Keep住靚靚!

原文:More、東方新地|圖片來源:Instagram、電視截圖 |編輯:東方新地

盤點娛圈十一個最靚孕媽

1. 李亞男

李亞男早前在與王祖藍拍拖9週年的日子宣佈有喜,結婚3年終於傳來好消息,一眾好友都為他們感到開心!陀B期間,李亞男長胎不長肉,手腳仍然纖瘦。加上她身形高挑,衣著打扮素來也有品味,相信也會是個值得參考的靚媽人選!